alena4154 komentáře u knih
Ač jsem přečetla přes půl knihy, tak mě kniha neoslovila a musela jsem ji odložit.
Určitě všem doporučuji. Po přečtení této knihy nabíhá spousta myšlenek, jak je ten život pro nás vcelku zdravé lidi vlastně jednoduchý. Jakými nesmysly se mnozí zabýváme. Přitom se stačí zastavit a vnímat detaily. Je zvláštní, že "nemocní" lidé si dokáží život užít víc než lidi zdraví.
Úžasná kniha. Nejednou mi ukápla i slza. Rozhodně doporučuji všem, kteří ujíždí na historických románech jako já. :-)
Celkem depresivní kniha, ale to je přesně to, co od ní čekáte :-) Takže za mě supr.
Pěkná kniha, ale jedno přečtení si myslím stačí :-)
Výborná kniha :-) Po přečtení si člověk přehodnotí svůj život a zjistí, že se vážně zabýváme blbostma :-D
Jako dobře, párkrát jsem se opravdu zasmála nahlas, ale že bych tuto knihu někomu doporučila, to tedy rozhodně ne.. jako oddechovka dobrý..
Výborná kniha. Opravdu jsem se bavila. Určitě doporučuji :-)
Myslím, že tahle kniha si nezaslouží být Bestseller .. Neříkám, že je úplně špatná, chvílemi jsem nedokázala přestat číst, ale určitě jsem četla už lépe promyšlené knihy..
Tohle by měla být povinná četba pro nové rodiče :-) Určitě mi dost pomohla. Jen se tam sem tam něco dost opakovalo, ale to autorovi nemám za zlé, alepoň jsem si to pořádně zapamatovala :-) Rozhodně doporučuji přečíst.
Nebyla špatná, chvílemi jsem se nemohla odtrhnout, ale konec mě zklamal. Čekala bych od toho trochu víc, když je to bestseller.. Přijde mi, že poslední dobou je bestseller každá druhá kniha..