AlenaF komentáře u knih
Na tuto knihu jsem se docela těšila. Námět zajímavý, osud židovské rodiny spjatý s neserioznim člověkem, který uměl vytěžit vždy to nejlepší pro sebe za každé situace. Nelíbilo se mi to zpracování a podání, takové robotické neživé vykreslení postav.
Po předchozích dvou knihách zklamání.
Skvělá kniha. Krásný příběh o přátelství, lásce, odpouštění. Ale také o zradě a pomstě. Moc jsem si čtení užila.
Skvělá rodinná sága, kterou jsem přečetla jedním dechem. Doporučuji.
Dočetla jsem, bohužel. Příběh Nancy Wake se mi velmi líbil. Líbil se mi způsob, jakým byl napsán - svižný, vtipný, svérázný.
Doufám, že v brzké době vyjde v češtině další román této spisovatelky.
Tichý Don jsem četla cca před 5 lety. Byla jsem okouzlena příběhem, vyhovoval mi styl autorova psaní, plynul stejně rychle jako Don. Škoda, že kniha nenašla více čtenářů.
Celá trilogie věnovaná historii rodiny Medicejů se mi velmi líbila. Doporučuji k přečtení.
Opět velmi poutavě napsané.
Intriky, historie, milostný příběh, vše v jednom, ale velmi poutavě napsané.
Četla jsem před lety. Příběh ve mně zanechal velký dojem. Byla to první kniha od tohoto autora, byla jsem překvapená, jak mě chytla. Příběhy z viktoriánského období mám ráda.
Skvělý román, vyloženě čtenářský požitek. Doporučuji.
Tak tento příběh se mi líbil. Vše ostatní popsáno v komentáři Leona333, lépe knihu hodnotit neumím. Doporučuji k přečtení.
Skvělý román. Nelehké osudy dvou přítelkyn a jejich rodin, do jejichž životů krutě zasáhl nástup fašismu.
Krásný příběh. O nuceném přistěhovalectvi Židů do Číny jsem nevěděla. Hrozná doba.
Doporučuji k přečteni.
Knihy Michaela Connellyho nikdy nezklamou. Tato detektivka byla opět senzační. Nemohla jsem knihu odložit. Dávám pět hvězdiček a vřele doporučuji k přečtení.
Pohodové čtení. Napínavá zápletka, dobrodružství, romantický závěr.