AlexandraBane komentáře u knih
(SPOILER) Opět parádní díl.
U Siriuse jsem samozřejmě brečela.
Byl to zajímavý příběh, jen mi k srdci nepřirostl. Ač měl sympatické postavy, některé více a některé méně
Tak pohádka nám skončila, tímhle dílem začíná drama.
Krásný a dojemný příběh. Obdivuji hlavní hrdinku kolik toho musela v tak náročné době zvládnout
Velice vydařený psychothiller, konec jsem vůbec nečekala. I když jsem si po přečtení Pomocnice říkala, že nic není tak jak to vypadá.
To byla síla. Hlavně z deníku se mi chvílemi řádně navalovalo.
Tak tohle se mi hodně líbilo. Z dílů, které, jsem přečetla, asi nejvíc. Čte se to hodně dobře ani jsem se nerozkoukala a byla jsem na konci.
Skvělý díl a vynikající série! Harry je prostě klasika!
Chvíli mi trvalo než jsem si zvykla na styl, jakým je to napsané. Později už se to četlo samo. Jenom přemýšlím, co pro mě bylo horší, jestli číst o Zuzaniným utrpení v koncentračních táborech nebo její návrat domů a život s násilnickým mužem. Člověk si pak pokládá otázky, po tom co prožila, proč s ním zůstávala? Proč od něho neodešla? Stejně jako nedořešená záležitost s Janem. Ten konec, nějaké to ukončení celého jejich příběhu tam prostě chybí.
Když jsem viděla, jaká je to bichle zhrozila jsem se. Ale pak mi stránky utíkaly pod rukama. Pak jsem se sice trošku zasekla v jistém momentě, ale hned jsem se zase rozečetla a najednou koukám, že jsem na konci.
Tohle byla síla. Všem můžu jenom doporučit
Ze začátku jsem se nemohla začíst, ale pak už to byla jedna velká nádhera
Bylo to čtivé, ale podobně jako u Mlhy nad Shadow Sands (čtu trochu na přeskáčku) se žádné překvápko nekonalo.
Příběh Grahama a Quinn mi zlomil srdce. I přes nepřízeň osudu, se ti dva k sobě náramně hodili.
I když jsem sama bez partnera, bez dětí a děti ani mít nechci. Tak těchto dvou mi bylo vážně líto.