AlexandraBane komentáře u knih
Trošku temnější pokračování Dana s Kitem, ale kluci to ustáli. Jsou to zlatíčka s dobře praštěnými přáteli.
Co se stalo? Zmizel mi komentář!
Úplně nevím, co k tomu říct. Snažím se přijít na to, co říct a už půl hodiny tu zírám do prázdna. The Kindly Ones jsou neobsáhlejším dílem z celé série. Uzavírají se tu všechny příběhy, včetně toho nejdůležitějšího. Jak jsem tu tak procházela komentáře (asi abych načerpala inspiraci, co k tomu říct), všimla jsem si, že spoustě lidem se nelíbila kresba. Budu pravý opak, mě se kresba v TKO líbila a hodila se mi k tomu.
The Song of Orpheus - nádherná rodinná tragédie (ne vůbec nebrečím)
The Parliament of Rooks - zvláštní příběh. Asi jediné co ocením, jsou baby Dream a baby Death, ti jsou fakt sladcí.
Ramadan - nádherná barevná kresba
Skvělé, úžasné, perfektní...a mohla bych pokračovat dál. Senzace!
Po shlédnutí seriálu byla zvědavost silnější než já a to běžně komiksy nečtu. Porovnávat nehodlám, protože v tomhle případě to nevyhrává nic. Jak komiks, tak seriál jsou naprosto úžasný (a děsivý).
Chtěla jsem něco oddechovějšího. A dostalo se mi toho. Četla jsem v originále a četlo se mi to samo.
Úžasná kniha, rozhodně to nebylo lehké čtení. Ale kniha byla velmi dobře zpracována
Ze začátku mě to příliš nechytlo. Vraha ani zavražděného jsem neodhadla, takže asi dobrý.
Bylo to docela psycho, četlo se to dobře, ale jsem z toho krapet rozladěná
Příjemná a oddechová knížka, sice mě nebavila tolik jako Muffin a čaj a Koláčky a spiklenci. Ale byla alespoň sranda
Konec byl hodně přehnaný a vlastně mě celá kniha vůbec nebavila. Dočetla jsem jí jenom, proto abych se dozvěděla, jak to dopadne. Za mě zklamání
Tenhle díl jsem si fakt užila. Na rozdíl od předchozího dílu mě bavily snad všechny linky.
Naprosto úžasné a propracované fantasy
Bylo to čtivý, ale to je asi tak všechno. Z knihy jsem docela zmatená a koukám, že nejsem jediná. Neustálé skákání v čase mě mátlo a ztrácela jsem se v tom a přestávala jsem se orientovat v postavách.
Zaujalo mě vyprávění, jak se žilo v Afghánistánu před a po vpádu Talibánců. Ale jinak mě kniha příliš nezaujala. Několikrát jsem zvažovala odložení, dočítala jsem jen silou vůle.
Přiznám se, že z Hračkáře jsem rozpačitější jak ze Šelmy. Úplně nevím, jak se k němu postavit. O vrahovi jsem se skoro nic nedozvěděli. Zatímco Šelmu jsem hltala, Hračkář mi z nějakého důvodu nesedl.
Tahle šestka vám prostě přiroste k srdci a nechce se pustit. Byla to úžasná jízda. Lepší jak první díl