AlexandraBane

Četlo se mi to velmi dobře a rozhodně to mělo dobrý námět a ten konec mě dostal. Ale chybělo mi tam víc z vyšetřování, víc se kniha věnovala vztahům.

Nebylo to špatné čtení. Přečetla jsem to docela rychle. Téma zajímavý ale vlastně úplně nevím po dočtení co říct

Ty dva sebeobětující se idioti mě nepřestávají bavit. Zase úžasná jízda tentokrát s celou partou (Jace, Clary, Izzy a Simon) v pekle.

Ty dva nejde nemilovat. Byla to jízda. Magnus a jeho hlášky..pecka!

Za celých 300 stránek jsem si nedokázala utvořit vztah ani k jedné z postav. Kniha je napsaná z pohledu Patrika a Marion na jednoho muže, kterého oba milují. Tomův pohled mi chyběl a hodně. Nemůžu si utvořit vztah k postavě, když jí nevidím do hlavy. Tady to bohužel tak dopadlo u všech třech. Marion měla odejít dokud to šlo, takhle akorát zničila životy všem třem. Hned na začátku byla varována, že jejich vztah s Tomem nedopadne dobře ale stejně do toho šla.
Četlo se to dobře, nechci říct že jsem zklamaná ale dost mi toho v ní chybělo.

Jednička a dvojka byly rozhodně lepší. Tenhle díl mi přišel hrozně utahanej a skoro žádná akce. Ne, že by byl špatnej, to ne. Jen mě vlastně nic nenutilo číst dál a dál. Jako tomu bylo u předchozích dvou.

To bylo úžasný. Laťka stejně vysoko jako u prvního dílu (to se v sériích často nestává). Parádně jsem si to užila

Vzhledem k tomu, že knížek s podobným dějem mám načteno víc než dost, tak se žádné překvapení nekonalo. Ale fakt, že jsem to zhtla za dva dny asi vypovídá o tom, že mě to chytlo a nechtělo mě to pustit, dokud jsem nebyla na konci.

Kazi a Jase jsem si okamžitě zamilovala. Četlo se to úplně skvěle. Vrhám se na druhý díl

Četlo se to dobře, ale něco mi na tom chybělo i když si to konec maličko vylepšil.

Úžasně čtivá kniha, napínavá až do konce. Konec byl sice na můj vkus trošku přeslazenej a moc mi k tomu nešel, ale jinak super čtení

Slow burn! Anooo! Moje oblíbené, naprosto skvělé oddechové čtení. Moc jsem si to užila.

Na začátku jsem se hrozně ztrácela v postavách, některé části mě bavily víc, jiné míň. Konec ale nabral grády a já ho zhltla jako malinu.

Velice vydařený psychothiller, konec jsem vůbec nečekala. I když jsem si po přečtení Pomocnice říkala, že nic není tak jak to vypadá.

To byla tak strašně miloučká knížka. Užila jsem si jí na sto procent. Řeší vážnější témata a vůbec to není přeslazená romanťárna. Je to od všeho akorát. Magie a sexy knihovník? Beru obojí.
Bonusové body za nádhernou obálku s ořízkou

To byla síla. Hlavně z deníku se mi chvílemi řádně navalovalo.