AlexandraBane Online AlexandraBane komentáře u knih

Dívka v pavoučí síti Dívka v pavoučí síti David Lagercrantz

Jako ano, číst se to dalo. Ale prostě jsem u toho necítila to co u Larssona

17.01.2025 3 z 5

Neblahé vedlejší účinky srdcebolu a magie Neblahé vedlejší účinky srdcebolu a magie Breanne Randall

Jako čte se to dobře, ale za mě velké ne. Vypadalo to slibně, ale jediné co na tom stojí za to je obálka

17.01.2025 2.5 z 5

Tajemství Kosí kavárny Tajemství Kosí kavárny Heather Webber

Moc milé počtení, kniha úplně pohladí po duši. Skvělé odpočinkové čtení, sice už od půlky víte jak to skončí ale vadí to? Já bych řekla, že vůbec ne.

12.01.2025 5 z 5

Ocelové jeskyně Ocelové jeskyně Isaac Asimov

Sci-fi a detektivka? Skvělá kombinace

09.01.2025 4 z 5

Věci, na které nastal čas Věci, na které nastal čas Petra Soukupová

Náhled do života jedné rodiny. Velmi čtivě napsané, i když jsem na začátku měla trošku problémy se začíst, ale pak mě to chytlo.

05.01.2025 4.5 z 5

Vánoční koleda Vánoční koleda Charles Dickens

Nádherný vánoční příběh

05.01.2025 4 z 5

Zahrada Zahrada Petra Dvořáková

Kniha se mi četla dobře, rozhodně to nebylo jednoduché téma. Ale přišlo mi to nedotažené

29.12.2024 3 z 5

Kaštánek Kaštánek Søren Sveistrup

Nebylo to špatný, ale úplně mě to nenadchlo.

04.12.2024 3 z 5

Divé ženy Divé ženy Emilia Hart

Nádherný příběh o ženské síle

04.11.2024 4 z 5

Bezmocná Bezmocná Lauren Roberts

Tak to byla jízda, wow. A ten konec...Samozřejmě jsem si nemohla nevšimnout podobnosti s jinými díly jako Hunger Games, Divergence. Poslední úkol mi připoměl Harryho Pottera. Četlo se mi to skvěle a nemohla jsem se odtrhnout i když jsem knihu na chvíli odložila, pořád jsem po ní pošilhávala a byla jí přitahována, abych četla dál a dál. Takže závěrem úžasný rozjezd nové série a já se těším na další díly.

30.10.2024 4 z 5

Město plné oken Město plné oken Robert Pobi

Nebylo to špatný. Četlo se to dobře, ale úplně nadšená jsem z toho nebyla.

22.10.2024 3 z 5

Řekni vlkům, že jsem doma Řekni vlkům, že jsem doma Carol Rifka Brunt

Dojemná kniha o mezilidských vztazích. Velmi dobře napsaná

09.10.2024 4 z 5

Probudím se na Šibuji Probudím se na Šibuji Anna Cima

Děj v Praze mě bavil mě víc, jak celý příběh v Japonsku. A ten konec byl jako co? To mám nějaký vydání, kde chybí stránky nebo to opravdu končí takhle useknutě? Hvězdička navíc za obrázky

02.10.2024 3 z 5

Noční pták Noční pták Brian Freeman

Začátek dobrý, ale pak jsem začala ztrácet zájem. Myšlenka dobrá, ale nesedlo mi to.

29.09.2024 3 z 5

Co jsi to za matku? Co jsi to za matku? Paula Daly

Četlo se mi to velmi dobře a rozhodně to mělo dobrý námět a ten konec mě dostal. Ale chybělo mi tam víc z vyšetřování, víc se kniha věnovala vztahům.

25.09.2024 4 z 5

Dům soli a smutku Dům soli a smutku Erin A. Craig

Nebylo to špatné čtení. Přečetla jsem to docela rychle. Téma zajímavý ale vlastně úplně nevím po dočtení co říct

20.09.2024 3 z 5

Ztracená Bílá kniha Ztracená Bílá kniha Cassandra Clare (p)

Ty dva sebeobětující se idioti mě nepřestávají bavit. Zase úžasná jízda tentokrát s celou partou (Jace, Clary, Izzy a Simon) v pekle.

16.09.2024 5 z 5

Rudé svitky magie Rudé svitky magie Cassandra Clare (p)

Ty dva nejde nemilovat. Byla to jízda. Magnus a jeho hlášky..pecka!

14.09.2024 5 z 5

Můj policista Můj policista Bethan Roberts

Za celých 300 stránek jsem si nedokázala utvořit vztah ani k jedné z postav. Kniha je napsaná z pohledu Patrika a Marion na jednoho muže, kterého oba milují. Tomův pohled mi chyběl a hodně. Nemůžu si utvořit vztah k postavě, když jí nevidím do hlavy. Tady to bohužel tak dopadlo u všech třech. Marion měla odejít dokud to šlo, takhle akorát zničila životy všem třem. Hned na začátku byla varována, že jejich vztah s Tomem nedopadne dobře ale stejně do toho šla.

Četlo se to dobře, nechci říct že jsem zklamaná ale dost mi toho v ní chybělo.

06.09.2024 2 z 5

Síla vzdoru Síla vzdoru Suzanne Collins

Jednička a dvojka byly rozhodně lepší. Tenhle díl mi přišel hrozně utahanej a skoro žádná akce. Ne, že by byl špatnej, to ne. Jen mě vlastně nic nenutilo číst dál a dál. Jako tomu bylo u předchozích dvou.

28.08.2024 4 z 5