alexis818 alexis818 komentáře u knih

Zmizení Zmizení Charlotte Link

Opět výborná paní Linková,jako vždy nezklamala.Příběh napínavý,plný zvratů a ten konec jsem nečekala.Super.

01.08.2020 5 z 5

Krvavý anděl Krvavý anděl Franck Thilliez

No,prostě super.Napínavé,neotřelé,bez zbytečných hluchých míst,a taky dost brutální.Je škoda,že u nás ještě nevydali druhý díl,ale přesto si seženu alespon ty další,myslím,že to stojí za to.

07.06.2020 5 z 5

Třpytivá hodina Třpytivá hodina Iona Grey

Když jsem začala číst,tak jsem měla pocit,že jsem snad sáhla vedle,tak moc mě ten začátek nebavil.Pak jsem si řekla,že to snad nevzdám a udělala jsem dobře.Příběh se mnou tak zacloumal,že poslední třetinu knihy jsem doslova probulela.

09.05.2020 5 z 5

Sestra bouře Sestra bouře Lucinda Riley

Krásný druhý díl téhle ságy a zase velmi dobré čtení.Těším se na třetí.

09.05.2020 5 z 5

Šesté dítě Šesté dítě Jonathan Dylan Barker

Tak tohle byla vážně jízda jaksepatří.Začnete číst a už prostě nemůžete přestat.Super.Těším na další dílo z pera tohoto autora.

05.05.2020 5 z 5

Hodinářova dcera Hodinářova dcera Kate Morton

Dávám plný počet,a kdyby to šlo dám víc.Tohle bylo luxusní čtení.Příběh velmi rozvětvený,plný různých osudů a postav.Příběh,který mi nabídl mnoho pocitů.od mrazení až po vztek na se sama,že jsem nepozorný čtenář a že mi něco uniká.Úžasná spisovatelka a její kouzelné pero mě brzy vyvedli z omylu a vždy nabídli něco,co mě uklidnilo,že vše co se odehrává má nějaký důvod a vede ke skvělému rozuzlení.Tleskám a děkuji za tak pěkné uchopení celého příběhu.

16.01.2020 5 z 5

Ukradené životy Ukradené životy Patricia Gibney

Na tuto knihu jsem se velmi těšila a dostala jsem to,co jsem očekávala.Příběh,z kterého mrazí,který je svižně napsaný s krátkými kapitolami,což se dobře čte.Prostě už se těším na další knihu od této spisovatelky.

15.01.2020 5 z 5

Panský dům a jeho dcery Panský dům a jeho dcery Anne Jacobs

Tento díl se mi líbil velice.Druhá sv.v. udělala knihu velice zajímovou a mnohem lepší ,než díl první.Hodně se mi líbil příběh Humberta a Hanny.Jdu hned na závěrečný díl.

24.11.2019 5 z 5

Panský dům Panský dům Anne Jacobs

Průhledné jako čiré sklo,přesto jsem to přečetla s jistou chutí odpočinout si od vražedných thrillerů a knih s válečnou tématikou,Půjdu hned do druhého dílu,protože se chci ještě chvíli nad ničím nezamýšlet.

18.11.2019 4 z 5

Kaštánek Kaštánek Søren Sveistrup

No,právě dočteno a musím napsat,že to bylo velmi dobré a precizně propracované dílo.Čtyři hvězdy dávám proto,že začátek byl dost zmatený a musela jsem si zvyknout na zvláštní způsob stylu psaní.Jako autorova prvotina zaslouží velké uznání.Doporučuji.

13.11.2019 4 z 5

Růže bílá, černý les Růže bílá, černý les Eoin Dempsey

Toto téma mám velmi ráda,přečetla jsem toho docela dost.Atento román je fakt výborný.Zase jiný pohled na válku,tentokrát z německé strany.Kniha se četla velmi dobře amoje netrpělivé čekání splnila.

20.09.2019 5 z 5

Syn Syn Jo Nesbø

Rozhodně nejlepší knížka od tohoto spisovatele.Četla jsem několik jeho knih s Harrym,ale bohužel,nadšení jako většina ostatních,se nedostavilo.Tato kniha je fakt pěkná takže asi vyjímka.Doporučuji.

30.08.2019 5 z 5

Zlomené duše Zlomené duše Simone St. James

Moc pěkné čtení.Příběh napínavý,zajímavý a až do konce jsem netušila,jak to tak asi mohlo být.Líbil se mi styl psaní a doufám,že budu mít tu čest si přečíst ještě něco dalšího od autora.

28.04.2019 5 z 5

Pohřbená pravda Pohřbená pravda Angela Marsons

Opět krásné setkání s mojí oblíbenou Kim.Tentokrát byl začátek trochu rozpačitý,takový roztříštěný,ale jinak nemohu nic vykknout.Paní spisovatelka fakt umí,Těším se na další díly.

03.04.2019 5 z 5

Heřmánkové údolí Heřmánkové údolí Hana Marie Körnerová (p)

Překrásná kniha,nebylo možné se odtrhnout.Skvěle napsáno a ještě podle skutečného příběhu.Před paní Spisovatelkou smekám.

03.03.2019 5 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Hezká krimi,myslím ,že si nenechám ujít ani ostatní díly.

03.03.2019 4 z 5

Mrtví promlouvají Mrtví promlouvají Linda Castillo

Opět skvělá kniha,napínavá až do konce.Linda nikdy nezklame.Super.

24.02.2019 5 z 5

Zapomenutá zahrada Zapomenutá zahrada Kate Morton

Velmi spletitý,ale čtivý příběh.Troch zdlouhavé,ale moc pěkné čtení.

21.02.2019 4 z 5

Tajemství letního odpoledne Tajemství letního odpoledne Kate Morton

Tahle kniha mě naprosto dostala.Úžasný příběh,krásný styl psaní.Autorka je geniální,napsat tak zamotaný příběh srozumitelně a tak nějak samozřejmě,aby se čtenář v ději neztratil,tak to zaslouží obrovskou poklonu.Jedna z nejkrásnějších knih,co jsem kdy četla.

25.11.2018 5 z 5

Sbohem, Irsko Sbohem, Irsko Ann Moore

Krása,nádhera,jsem nadšená.Kniha splnila má očekávání a už se těším na další osudy statečné Grace.

08.11.2018 5 z 5