alexis818 alexis818 komentáře u knih

Dítě „L“ Dítě „L“ Tammy Cohen (p)

Mám za sebou výborně vypracované sondy do lidských duši, ty v kanceláři i ty z druhé linky s Anne a dítětem L. Propojení obou linek příběhu bylo překvapení a já mohu toto dílo jen chválit.

03.07.2021 5 z 5

Temné vábení Temné vábení Loreth Anne White

Naprosto skvělá kniha, moooc se mi líbila. Bylo tam napětí, překvapení, láska, drsná příroda, drsný život a naděje. Nejde nic vytknout. Prostě super.

12.06.2021 5 z 5

Dítě třetí říše Dítě třetí říše Mandy Robotham

Moc pěkná kniha, i když je to fikce. A co když ne, i takhle se to mohlo stát. Kniha je velice pěkné napsaná a jen tak se na ni zapomenout nedá. Velmi doporučuji k přečtení.

22.05.2021 5 z 5

Clařino dědictví Clařino dědictví Françoise Bourdin

Hezké, čtivé završení rodinné ságy. Každá rodina má prostě ve skříni nějakého kostlivec a tato rozvetvena rodina jich má dost. Doporučuji.

11.04.2021 5 z 5

Box 21 Box 21 Anders Roslund

Ou,to bylo drsný,syrový,no tak to asi opravdu je.Ale tak nějak to strávit,chvili mi to trvalo.CHvíli mi trvalo,než jsem si zvykla na neobvyklý způsob psaní,ale pak to byl fičák.Zkusím ještě něco od těchto autorů.

21.03.2021 4 z 5

Na špatném místě Na špatném místě Joy Fielding

Trochu zklamání. Příběh nebyl špatný, ale vůbec se nedostavil to tzv. WOW. Jen proto,ze je Toma oblibenkyne, dávám 4.Nelibil se mi ani, jak byl uchopen konec. Škoda.

20.12.2020 4 z 5

Atomka Atomka Franck Thilliez

Další skvělá kniha, další nálož napětí, odborných znalostí z odvětví atomové energie a další nezapomenutelný příběh, kdy člověk opět zase nad tím co dokáže člověk člověku udělat pro své vlastní zájmy. Kniha byla prostě super, těším se na další díl a vřele doporučuji.

01.11.2020 5 z 5

Prostá pravda Prostá pravda Jodi Picoult

Opět skvělá paní Picoultova. Pěkně propracovaný příběh. O amisich jsem toho už dost přečetla díky paní castillo a je fakt zvláštní komunita. Vyprávění se trochu táhlo, ale jinak super.

10.10.2020 4 z 5

Růže a čokoláda Růže a čokoláda Teresa Simon (p)

Nádherný příběh z Drážďankde stojí růžová vila, kterou zdědí Anna keplerova a najde v růžových záhonech starou krabici plnou vzpomínek na životy tři žen, které tam žíly. Úžasné čtení.

03.10.2020 5 z 5

Vlak pro děti Vlak pro děti Viola Ardone

Moc zajímavá kniha.Očima osmiletého kluka a stejnýma očima padesátiletého muže prožíváme jeho příběh.Nejsou tam žádné velké zvraty a dramata a přesto mě hodně chytla za srdce a donutila k zamyšlení.Konec byl pro mě hodně dojemný.Za mě super.

05.09.2020 5 z 5

Za tebou Za tebou Sibel Hodge

Velmi čtivý příběh,i když velice průhledný.Ale mně to nevadilo,moc pěkně se četlo.Ráda si přečtu i další knihy,jestli budou.

14.08.2020 4 z 5

Osvětimský proces Osvětimský proces Annette Hess

Na tuhle knihu jsem se dost těšila,problematika 2.sv.v.mě zajímá,ale něco mi tam nesedělo.Nevím sama,jak to upřesnit,ale asi to bylo v tom samém zpracování.Je fakt,že když dočtete,pak vás to nutí se zamyslet,co kostlivci schovaní tak dlouho ve skříni,udělají jak s jednotlivci,tak s celými rodinami.No,prostě,k zamyšlení ano,ale vrátit se k tomuto dílu ne.

09.08.2020 4 z 5

Uzamčená minulost Uzamčená minulost Ella Carey

Vůbec nechápu,že tahle kniha má tak málo procent.Mně se hodně líbila,má zajímavý děj aje čtivě napsaná.Jdu hned ne druhý díl a moc doporučuji k přečtení.

25.07.2020 5 z 5

Pravá matka Pravá matka Shalini Boland

Pěkné nenáročné čtení.Příběh jednoduchý,ale velmi čtivé.

14.07.2020 4 z 5

Syndrom E Syndrom E Franck Thilliez

Skvělé,moc se mi to líbilo.Jde o velmi zajímavý příběh a dostaneme dost inrormací z vědeckého oboru.

02.07.2020 5 z 5

Kabinet milostných dopisů Kabinet milostných dopisů Alyson Richman

Krásný příběh,i když ze začátku jsem se nemohla začíst.Jinak doporučuji.

31.05.2020 4 z 5

Tanči jen pro mě Tanči jen pro mě Kylie Brant

Docela vydařený thriller.Bavilo mě ,jak autorka podrobila všechny aktéry příběhu psychologické sondě.Jen chvílemi trochu rozvleklé.

17.05.2020 4 z 5

Smrtící útes Smrtící útes Gregg Dunnett

Super kniha.Billyho jsem si doslova zamilovala a těžko so mi sním loučilo.Byl skvělý vypravěč.Příběh gradoval snad s každou stránkou a byl napsaný krásným stylem.Doporučuji všema deseti.

28.04.2020 5 z 5

Elizino tajemství Elizino tajemství Dominik W. Rettinger

Super,musím napsat,že knih s touto tematikou jsem četla opravdu hodně a některé mi splývají v jeden krutý,neskutečný osud mnoha lidí.Tato kniha se mnou opravdu hnula a hluboce mě zasáhla.O osvětimském nevěstinci pro kápy jsem opravdu ještě nikde nečetla a zase se ukázalo,jak krutý nejen v ponižování byl holocaust.Kniha je napsána tak,že její drsné popisy mi nedaly ani spát.Vzhledem k tomu,že je kniha založena na skutečném příběhu a je tam řešen ještě vnitřní boj matky a jejího syna,je pro mě toto dílo velmi zdařilé.

15.04.2020 5 z 5

V jiné době V jiné době Jillian Cantor

Kniha si zaslouží plný počet bodů,pro mě to bylo krásné čtení,dokonce i s tím utíkáním do budoucnosti.Doporučuji k přečtení.

10.04.2020 5 z 5