alexis818

Nádhera.Nemohla jsem se odtrhnout.Od začátku do konce velice napínavý děj.Příběh zajímavý a velmi smutný.

Ani pořádně nevím,co napsat.Tohle jako by nebyla Karin.No,ale co,nemůže být pořád stoprocentní.Bylo to zvláštní čtení,akce stíhala akci a přesto mi tonesedlo.Nevím,jak je to možné,byl to dobrý námět,ale něco mě děsně štvalo.Asi to byla ta příšerná Andy,nemluvná,nerozhodná.Tak příště to bude určitě lepší.

Moc hezký příběh.Krásně se prolíná minulost s přítomností a čtenář se v tom neztrácí.Výborné,mohu doporučit.

Slabý odvar Polámaných penenek.Vůbec jsem se nemohla začíst.první polovina byla utrpení.Vydržela jsem a druhá půlka plynula svižněji,konec se mi líbil.Dám šanci ještě třetí knize Obět.

Hezká kniha ,mám paní Janečkovou ráda.Přečetla jsem od ní vše,co napsala a i tato kniha stála za to.

Krásný příběh,i když trochu slabší,než dvě předchozí knihy,proto o hvězdičku méně.Jinak,krásně se to četlo a mochu doporučit.

Krásná kniha,četlo se samo.Příběh plný napětí,který lehce plynul,no,zkrátka skvělá Linková.

Moc hezký příběh.Janečková píše velmi dobře,přečetla jsem od ní vše ,co dosud napsala a mohu doporučit.

Krásné,úžasné čtení.Celá trilogie byla čtenářský zážitek.Nemám nic,co bych autorce mohla vytknout.Prosím jen o více takovýchto úžasných knih.

Krásná kniha,splnila mé očekávání.Četlo se krásně,příběh plný emocí,utrpení,ztrát ale i lidskosti a lásky.Doporučuji.

Třetí díl série a musím říct,že nezklamal.Předchozí díly jsem četla před časem,ale hned se mi děj vybavil a lehce sjem zapadla do příběhu.Líbila se mi celá série.

První kniha od této autorky a byla jsem velmi spokojená.Příběh čtivý,napínavý a gradující.Určitě přečtu i ostatní díla této spisovatelky.

Vynikající kniha,ještě lepší,než první díl.Od začátku do konce napínavé,čtivé.Prostě super.

Skvělá ,napínavá a opravdu úžasně napsaná kniha.Autor nezklamal.

Dočteno,úžasný příběh i slzička ukápla,krásně napsané těším se na knihy od tohoto autora,které na mě ještě čekají.

Krásná kniha,četlo se báječně,čtenář se ocitne opravdu v dávnověku a s hrdiny přímo žije.Spisovatelka opět nezklamala.

Krásné,smutné čtení.Jasně předvídatelný konec,ale stím se počítá.Tak jsem si pobrečela,a za čas se zase k této spisovatelce ráda vrátim.

Po přečtení Mrazivého ticha se mi toto volné pokračování líbilo o něco méně.Je to velmi napínavé,ale trochu mě rozhodil ten překombinovaný závěr.Přesto opravdu doporučuji.