Alexxxka Alexxxka komentáře u knih

Šílené výčitky Šílené výčitky Liane Moriarty

Pomalý rozjezd na začátku - chvílemi mě to ani nebavilo. Ale nakonec jsme se začetla a od 2/3 knihy to už hezky odsýpalo. Neurazí - nenadchne....

13.12.2018 4 z 5

Tři přání Tři přání Liane Moriarty

Knížka jak samotný život. Nic není černé ani bílé, bylo tam všechno: napětí, úsměvné pasáže, smutné místa...Mě se líbila a od začátku se mi četla dobře.

29.11.2018 5 z 5

Láska mezi řádky Láska mezi řádky Jodi Picoult

Je to milá potrhlá pohádka. Mě se to líbilo. Příběh mě přenesl do dětství kdy m fantazie taky ještě fungovala na plné obrátky :-)

27.11.2018 4 z 5

Manželovo tajemství Manželovo tajemství Liane Moriarty

Čtvrtá kniha od autorky a pro mě zatím nejlepší. V našich životech je tolik tajemství, která nikdy nepoznáme. Líbí se mi jak autorka vykresluje mezilidské vztahy. Rozhodně doporučuji.

20.11.2018 5 z 5

Na co Alice zapomněla Na co Alice zapomněla Liane Moriarty

Moc hezká odpočinková knížka. Závěr mi přišel v pohodě - já bych se nejspíš taky rozhodla jak Alice. Žádný vztah není jen ružový a zahodit x let ( i když třeba poslední roky to nebyl med) je škoda. Na vztahu se musí pracovat a pokud si lidi uvědomí své chyby tak je to jen dobře. Knížku ráda doporučím.

12.11.2018 4 z 5

Přízrak Přízrak Jo Nesbø

Tento díl se dle mého fakt vydařil. Doporučuji!!!

04.11.2018 5 z 5

Šelma Šelma Andrew Mayne

No já nevím... Kniha má nádhernou obálku, námět je zajímavý, je to čtivé, ale přišlo mi to strašně přehnané a nepravděpodobné. Hlavně ten závěr - to jsem koukala a jen kroutila hlavou :-D Rozhodně jsem četla i lepší knížky.

29.10.2018 3 z 5

Deník mého stínu Deník mého stínu Claire Kendal

Škoda toho konce! Jinak byla kniha napsaná fakt hodně dobře. Při čtení jsem zatajovala dech, mrazilo mě a totálně jsem se dokázala vcítit do pocitu hlavné hrdinky. Doufám, že nikdy nebudu obětí stalkingu. Musí to být šílené!!!

25.10.2018 4 z 5

P.S. Milujem Ťa P.S. Milujem Ťa Cecelia Ahern

Mnohem lepší než jeden z mých nejoblíbenějších filmu.

Doktorka Samantha Doktorka Samantha Barbara Wood

Na tuto knížku nejde zapomenout. Od autorky jsem zatím četla 3, ale Doktorka Samantha se mi zatím líbila nejvíc. DOPORUČUJI

25.10.2018 5 z 5

V pasti lží V pasti lží B. A. Paris (p)

Wau! Knížka mě od začátku chytla a neměla bych klid kdybych to nedočetla. Výborně napsané, vymyšlené a ten závěr... Napsané je to tak, že jsem všechny postavy, všechny scény, všechny pocity měla úplně před sebou. Jsem nadšená a vřele tuto knihu budu doporučovat dál.

Země odpoledního slunce Země odpoledního slunce Barbara Wood

Jsem spokojená. Líbilo se mi barvitě opsáno prostředí pouště, zapojení indiánského života, představa jaké to mohlo být, kdy jen začínala éra automobilů, telefonů, filmu... Rozhodně nelituji, že jsem se ke knížce dostala.

25.10.2018 4 z 5

Levhart Levhart Jo Nesbø

Tahle knížka mě držela od první až po poslední stránku v pozoru. Přečetla jsem za 2 dny. Doporučuji U této knihy se čtenář rozhodně nudit nebude.

18.10.2018 5 z 5

Sněží, sněží... Sněží, sněží... Lauren Myracle

To bylo tak milé, sladké, vánoční.... a moc se mi líbilo jak byli všechny 3 příběhy propletené a navazovali na sebe. Ta poslední s Gabrielem pro mě byla asi nej. Krásná oddychovka. Už ať jsou Vánoce :-)

12.10.2018 5 z 5

Poslední dívka Poslední dívka Riley Sager (p)

Dle toho, co jsem četla v komentářích se mi do knížky moc nechtělo. Jsem ráda, že jsem si jí přečetla. Nenudila jsem se, bavilo mě to a hltala jsem stránku za stránkou. Ten konec byl psycho. Skvělé!

10.10.2018 5 z 5

Pokrevní pouta Pokrevní pouta Angela Marsons

Další díl s přehnanou mrchou Alexandrou... Moc jsem se na něj těšila a opět jsem spokojená. Knížky od A.M. mě opravdu moc baví.

10.10.2018 5 z 5

Chlapec, který rozdával sny Chlapec, který rozdával sny Luca Di Fulvio

Další knížka, kterou jsem si přečetla díky nádherné obálce. První stránky čtenaře možná vyplaší ale je to prostě úžasné dílo. Knížka ve mně zanechala spoustu pocitu a to mám na knihách ráda.

24.09.2018 5 z 5

Vyhnání Gerty Schnirch Vyhnání Gerty Schnirch Kateřina Tučková

Zlo plodí jen další zlo.... A bohužel to na 99% odskáčou nevinní lidé. Dofám, že se nikdy ničeho podobného nedočkám. Doporučuju k přečtení. A jsem vděčná, že je letos Výzva jaká je. K této knize bych se jinak nedostala.

18.09.2018 5 z 5

Winter Winter Marissa Meyer

Tleskám... Velké grand finále, které mělo šťávu. Neskutečně jsem si užila celou sérii a vřele doporučuji. Měsíční kroniky si prostě zamilujete.... :-)

11.09.2018 5 z 5

Cress Cress Marissa Meyer

Naprostá pecka!!! Tahle série mě baví čím dál víc :-)

03.09.2018 5 z 5