Alexxxka komentáře u knih
Do čtení se mi moc nechtělo ale nakonec se mi kniha opravdu líbila. Střídání období z doby války vs. současnost mi nedělalo žádné problémy. Bába Bo je kapitola sama pro sebe. Ale hlavně díky ní jsem si oddechla od těch hruz v denníku. Pŕehnané to trosšku bylo, já jsem za to ale ráda. Rozhodně kníźka stojí za přečtení. A i když jsou tam místama věci nepravděpodné, je tam i hodně věcí reálných. A mně se tato kombinace moc líbila!
Toto byl mazec!!! Už jen tím, že je to z prostředí Čech je to hodně autentické ( až na ten konec ) Psycho, děsivé, mrazivé! Všechno to podtrhuje skutečnost, že se jedná o příběh na základě skutečných událostí. DOKONALÉ!!! A i když je to delší doba, co jsem Vězněnou četla, celý příběh si pamatuji. Doporučené už víc lidem a všichni nadšení. Hvězd si rozhodně zaslouží všech 5 - bez debat!
No... ani nevím co napsat. Prostě jsem to nepochopila. Není to muj šálek kávy. Ale ilustrace krásné.
Půjčím si slova z knihy: Hněv a nenávist jsou emoce, které vyklíčí ve válku. Odpuštění je mír. Je konečným aktem sebeuzdravení.
Nikdy a v žádném případě se nevzdávejte svých snů. Všechno dobré v životě je možné. Posuzujte lidí dle jejich činů a charakteru. Odpusťte svému největšímu nepříteli a každému, kdo vám ublížil - uzdraví to vaši duši a osvobodí vás to.
Nikdy a v žádném případě se nevzdávejte. Vždy je možné přežít a naplnit své sny.
DOPORUČUJI !!!
Smutné, syrové, neskutečné. Myslím si, že hlavní hrdina měl obrovské štěstí ale taky se nechtěl jen tak vzdát - hlavně díky tomu přežil. Neumím si ani představit, že by se ty hrůzy stali mě. Nevim, jestli bych měla sílu a chuť žít dál.. Velký obdiv všem, kteří to zvládli. Krásná kniha a doporučuji!
Ano, hodně postav ale dalo se to krásně uchopit. Navíc - jedná se o velikou filmovou hvězdu, která si nechává napsat autobiografii. A za dlouhý a bohatý život v Hollywoodu jich tam klidně mohlo být i víc. Takže opravdu stravitelné a neztrácela jsem se. to je plus :-) Tušila jsem jak se to bude vyvíjet, přes to všechno se mi kniha líbila a opravdu se moc dobře četla.
No tohle nebyl můj šálek čaje... Asi do 180 stránky jsem se nemohla pořádně začíst, pak to šlo celkem dobře ale i když u spousty knížek mě konec dostane, tady nic... Holt každýmu se líbí něco jinýho.
Už dlouho jsem měla tuto knížku v seznamu knih, které chci číst. Je to knižní skvost!!! Zaslouží si i více než 5 hvezdiček. Nádherný příběh, který ma co říct. Obdivuji autora, že to psal jen 2,5 dne. Vážně nádherný příběh. Stojí za to si to přečíst. DOPORUČUJI!!!
Tak druhý díl se mi líbil moc!!! A ten konec??! Tak to jsem vůbec nečekala. Už se těším na celé rozuzlení této trilogie.
Neuvěřitelný příběh!!! 100 stránek napsaných tak, že to nikoho nemůže nechat chladným. Je to drsné a přitom nádherné... Dala mi zabrat 5 kapitola, to mě bolelo u srdce jak krutě zacházeli s těmi psy. Přes to všechno jsem nadšená a tato knížka se mi vryla do ❤️ i do paměti. Rozhodně stojí za přečtení. Jasných 5 *
Líbilo se mi to moc. Jsem zvědavá na další díly. Je to čtivé, napínavé, boj dobra se zlem - to je moje. A fotografie jsou boží!
No ten konec jsem moc nepobrala... Četlo se to dobře ale asi toto dílko nedokážu ocenit. Kdyby byl ten konec dokončený určitě by se mi to libilo vic.
Nemůžu si pomoct ale pro mě to byla celkem nuda...
Nečekala jsem od toho nic ale nečekaně mě toto dílko fakt pobavilo. Velice příjemné čtení a úsměv na tváři po celý čas.