Alexxxka komentáře u knih
První díl jsem nečetla a možná je to škoda. Hezký se to četlo ale občas mi vadili velké skoky v čase a neměla jsem před sebou tak plynulý děj, v určitých věcech nemám jasno. Vesměs ale příjemná kniha.
Druhý díl se mi líbil ještě víc než první. A asi to úplně nejhezčí na obou knížkách jsou ilustrace.
Já Lily a Atlasovi hrozně fandila už v Námi to končí. Tohle pokračování bylo jako pohlazení na duši. Děkuji
Za mě krásná knížka plná nádherných ilustrací. Jasně že dcerka ( 4 roky ) většinu věcí nepobírá a má spoustu otázek, ale dle mého názoru se povedla.
Vážně super napsaný thriller. Nenudila jsem se ani chvilku, stránky jsem otáčela, bylo tam napětí.. Tušila jsem některé věci ale ne všechno a hodně mě to bavilo. Taky přečteno v podstatě za 2 dny.
Krásna knížka, četli jsme vždy před spinkáním. Krásné ilustrace, krátké pohádky. Moc doporučuji všem maminkám
Moje první setkání s autorkou a teda :-) Jsem mile překvapena. V podstatě přečteno za pár hodin, moc mě to bavilo. A i když si za nějakou dobu už nebudu přesně pamatovat jak to celé bylo, vím že si budu pamatovat že se to četlo sakra dobře:-)
Jodi Picoult patří k mým oblíbeným autorům. A tahle knizka to potvrdila. Opět bravurní - to jak umí vykreslit postavy, jak se na nějaké téma dokáže podívat s několika úhlů pohledu. Wau. Tohle se vážně povedlo a doporučuji!!!!
Vůbec nevím co si o knize myslet. Asi jen to, že já cílovka nebudu. Prostě jsem to nepochopila....
Za mě trošku pomalé, rozvláčné ale ve finále se mi to celkem líbilo.
Někdy jsem musela trošku improvizovat a měnit slova ať se to pořád neopakuje. Pohádky akorát před spinkáním - to beru jako velké plus, Tlapky dcerka miluje a ilustrace krásné.
Roztomilá knížka - máme jak leporelo - a nádherné ilustrace,!
Colleen Hoover je neskutečná paní spisovatelka! Pro mě zatím asi nejsilnější kniha od ní. Těžké téma ale jak ona to umí! Opravdu klobouček a jasných 5*
Za mě skvělé. Hlavní hrdinka Franka - zdravotní sestra - 100% árijec, nejdříve nadšená nacistickou ideou dost brzy přijde k prozření - i díky rodině, nebo hlavně kvůli ní že to v pořádku není. Stane se nepřátelem režimu a když nakonec přijde o všechny rozhodne se to ukončit..
Pak ale potká v lese muže...
Moc krásný příběh o dvou silných lidech, atmosféra z toho, jak se v té době žilo ( strach, beznaděj, žádné práva, manipulace, nedůvěra.
Kniha plynulá, a konec za mě svižný, drželo mě to v napětí. A ten šťastný konec? Třešnička na dortu. Já už v nej nevěřila a i přes to by se mi to líbilo :-) Mám ráda šťastné konce.
Doporučuji
Noooooo, co napsat??? Tohle byla vážně síla.... Je mi z toho až k pláči, skvěle napsané.... Jen tak nezapomenu.
Že začátku mi Sabina přišla přehnaná - ale nikdy jsem v takové situaci nebyla. Znám adoptované lidi a vím, že je zajímá co a jak bylo... Ale nedošli az na konec cesty. Já byla z knihy nadšená, určitě mi zůstane v paměti. I nějaké slzička ukápla.
Na mě trošku překombinované ale pro děcka fajn. A ilustrace jsou skvělé
Za mě pohodové čtení. Nic extra ale četlo se mi to dobře, i když to bylo hodně nerealistické.