alibaba72

Velmi dobře napsaná kniha o závažném onemocnění. Četl jsem ji jedním dechem.

Jedna hvězdička je za obálku a druhá za námět. Ale autorka to nějak nedala a vytvořila blábol o ničem.

Pro mě je tento díl zatím nejlepší v sérii, čtenář se dozví i něco z dětství inspektora, trochu mu tam zamotávají hlavu ženy a kriminální případ je velmi dobře promyšlený. Už mám objednaný díl čtvrtý :-)

kniha Doupě mě hodně mile překvapila a byl jsem z ní nadšený :-) Jdu prozkoumat i ostatní knihy od paní spisovatelky.

Tak Agatha, co dodat, dobré čtení, ale některé povídky mně připadaly takové prostinké, ale určitě stojí kniha za přečtení.

Za mě je to ještě lepší než Stvůra, takže už se těším na další díl :-)

Jsem nadšený, toto je skvělá detektivka, která je napsaná úžasně, svižně a já tedy vraha neodhalil :-) jdu hned na další knihu od autorky.

Za mě velmi zajímavé čtení, které jsem od autora nečekal. Ano je to hodně poetické, ale já byl nadšený.

Moc pěkné, milé čtení a pohled na období začátku 20. století :-)

Velmi zajímavé čtení, já vůbec netušil, že Coco kolaborovala s nacisty. Zajímavé, poučné...

Tak já nevím, i jsem se fakt zasmál, německá policie asi pracuje s věšteckou koulí, některé situace mám pocit nedotažené, nevysvětlené a tak trochu vykradená Agatha Christie. Ale tak námět zajímavý, ale to zpracování?

Nechci se moc pakovat, ale ani tato kniha od Agathy nezklamala, skvělé čtení.

Pěkné letní čtení, autorka opět nezklamala, cestování, jídlo, romantika, nedoporučuji tuto knihu číst na lačno :-) Jen ten konec mně připadal takový překombinovaný, jako ve filmech pro pamětníky, ale to byla jen drobnost :-)

Skvělá oddechovka :-)

Zde je příklad, že i historická kniha může být skvělá a strhující a ...

Moc se mně líbí styl psaní autora, kniha je poetická, humorná, smutná... Doufám, že u nás přeloží i ostatní knihy tohoto autora.

Tato kniha mě velmi mile překvapila, je skvěle napsaná, čte se jedním dechem a přináší velmi zajímavé informace o hraběnce Báthory. Pokud máte rádi historii určitě doporučuji :-)