Aligi

Kniha psaná ze dvou pohledů - sourozenců Veroniky a Jáchyma. Čtu ji opakovaně a vždy začínám stranou Veroniky. Super oddechovka.

Miluju tu knihu, i film. Jedna z mých nejoblíbenějších knih, k nimž se moc ráda vracím. V závěru je popsán skutečný příběh hlavní hrdinky.

Příběh typu "to nevymyslíš". Za mě super oddechovka.

Nádherný příběh podle skutečných událostí, bohužel z hrozného prostředí. Ráda bych si přečetla ještě Cilčinu cestu, ale na tohle téma musí mít člověk náladu..

Příběh dobrý, ale hlavní hrdina mi lezl neuvěřitelně na nervy. Dočetla jsem pouze, protože jsem chtěla vědět jak to skončí.

Pěkná čtivá naučná kniha, ale nelíbí se mi, jak autor používá v každé kapitole xkrát slovo p*del atd.

Druhá a poslední kniha od autorky. Příběh dobrý, ale konec typu dopiš doma. Autorka píše dlouhé souvětí přes celou stranu, někdy jsem se musela vracet. Používá to v celé knize a je to dost otravné.

Skvělá oddechová kniha - celá série se čte sama. Těším se na poslední díl.

Nic moc, líbíla se mi snad jen jedna povídka. Myslím, že kdyby to napsal někdo jiný, než uznávaný a známý herec, tak po té knížce ani pes neštěkne.

Výborná kuchařka, jsem velmi ráda, že ji mám. Recepty jednoduché, dopodrobna rozepsané, fotky k tomu, super.