AliStejsy komentáře u knih
Pecka! Příběh skvělý, napínavý, moc mě to bavilo, přečteno jedním dechem. Holt Brůhová- ta mě snad ještě nezklamala
Je trochu slabší než předchozí díly, ale stejně je dobrá.
Bohužel nedočteno.. nemohla jsem se pořádně začíst, děj je strašně pomalý, ztrácela jsem se v postavách. Nerada nedočítám knihy, ale když jsem viděla, kolik mi ještě zbývá do konce, odložila jsem jí.. na to, jaké jsou zde vynikající recenze, jsem byla překvapená, že u mě příběh nezabodoval
Kniha se krásně četla, vrátila jsem se do dětství, film mam strašně ráda, celý příběh je hezky napsaný.
Opět perfektně napsaná kniha, kdy vám při čtení běhá mráz po zádech a vy držíte palce všem zúčastněným, i přestože víte, jak to s nimi dopadne..
Film jsem neviděla, s knížkou jsem bojovala, čekala jsem, že se to rozjede a pořád nic. Ztrácela jsem se v množství postav a po přečtení vlastně ani nevím, o čem ten příběh byl. Velké zklamání
Velmi napínavý a vzrušující příběh, ale zároveň i docela zdlouhavý. Ke konci už jsem se nemohla dočkat, až knihu konečně dočtu.
Velmi zajímavá knížka. Opět jsem se přesvědčila, jaké mám štěstí, že jsem se narodila v ČR. Je až neskutečné a neuvěřitelné, že v dnešní době existuje stát, kde se dějí takové věci
Kniha se velmi dobře čte. Po jejím přečtení mám pocit, že nic není nemožné. Hezky a pozitivně mně "nakopla" do nového roku.
Asi budu jediná s negativním komentářem.. příběh je dobrý, ale nevyhovuje mi styl, jakým je psaný. Na prvních dvaceti stránkách se neustále opakuje to, jak Knihomol miluje knihy, jaký v nich má přehled.. až mě to unavovalo. A další půlka příběhu je sice smutná, ale podle hodnocení čtenářů jsem čekala něco víc. Bohužel mne to nezaujalo ani trochu
Parádní případ kapitána Exnera. Do poslední chvíle napínavý příběh.
Moc mne nebavily děje a recenze jednotlivých her, filmů a seriálů. Jinak hezká kniha o rodině Kostkových
Opět perfektní případy, zejména ten druhý je napínavý až do konce. Dokonalé zápletky, čtivá kniha - co víc si čtenář může přát?
Exnera mám ráda, ale tahle kniha mne zklamala. Nedokázala jsem se pořádně začíst, možná za to může pro mne nezajímavé prostředí, ve kterém se detektivka odehrává.
Skvělá knížka se zajímavým příběhem, velmi dobře se čte. Doporučuju!
Nedočetla jsem. Po několika skvělých knihách od Čapka byla tahle zklamání. Nedokázala jsem se pořádně začíst