aljoska83 komentáře u knih
Jsou knihy, které kdyby nikdy nevyšly, nebude to žádná ztráta. Tato bohužel patří mezi ně.
Přečteno za víkend. Příběh jako takový zajímavý, ale pořád dokola ty stejné kecy, což mi knihu ve výsledku zkazilo.
Narozdíl od jiných autorčiných knih, mě zpočátku vůbec nebavila. Hlavní postava mě rozčilovala. Dvakrát jsem odložila, nakonec mě od poloviny trochu víc zaujala, takže jsem ji dočetla.
Kniha se mi líbila, fajn oddechovka. Jen smíchy jsem se opravdu nelámala. A víc se mi líbila část od Sandry.
Narozdíl od 3. dílu jsem si knihu opět užila, bavila mě a jsem ráda, že jsem se nenechala odradit.
Kniha mě bavila, pohodové čtení na víkend. Jen změna matky trochu moc neuvěřitelná.
Dlouho jsem nečetla povídkovou knihu, tak jsem si to užila. Nic moc strašidelného tam sice nebylo, povídky jsou krátké, takže končí dřív než by se člověk mohl začít bát.
Překvapilo mě nízké hodnocení, protože kniha byla fajn, dobře čtivá, vtipná.
Velmi milá knížka. Super vzpomínky na devadesátky. U knížky jsem taky nostalgicky zavzpomínala.
První kniha ze série, která mě vůbec nebavila a zasekla jsem se u ní na několik dní. Tak snad to byla výjimka.
Příběh ze života, dobře se čte. Ale ne každá žena by se tak rychle vzchopila.
Kniha mě bavila tak do poloviny, pak už to bylo předvídatelné a dočetla jsem z donucení.
Čtivé, dobré, vtipné. Některé věty jsou fakt perly. Odpočinková kniha na deštivý den.
Průměrná kniha bez originálního námětu. Hvězdu navíc dávám, protože se to dobře četlo, i když posledních 50 stránek už to moc nešlo. Radši zůstanu u pohádek pro děti. Tohle bylo hodně naivní a do dvojky se mi ani nechce.
Druhá knížka, kterou jsem od autorky četla a bylo to zklamání. Čekala jsem víc. Přitom námět velmi dobrý.
Na knihu jsem se moc těšila, ale zklamala mě. Třikrát jsem ji odložila a dočetla z donucení.