aljoska83 aljoska83 komentáře u knih

Příběhy půlnočního slunce Příběhy půlnočního slunce Jiří Havel

Jsou knihy, které kdyby nikdy nevyšly, nebude to žádná ztráta. Tato bohužel patří mezi ně.

28.09.2024 1 z 5

Rodinné klubko Rodinné klubko Táňa Keleová-Vasilková

Přečteno za víkend. Příběh jako takový zajímavý, ale pořád dokola ty stejné kecy, což mi knihu ve výsledku zkazilo.

25.08.2024 3 z 5

Já a ty, navždy Já a ty, navždy Jo Watson

Narozdíl od jiných autorčiných knih, mě zpočátku vůbec nebavila. Hlavní postava mě rozčilovala. Dvakrát jsem odložila, nakonec mě od poloviny trochu víc zaujala, takže jsem ji dočetla.

21.07.2024 3 z 5

Buď v pogodě Buď v pogodě Sandra Pogodová

Kniha se mi líbila, fajn oddechovka. Jen smíchy jsem se opravdu nelámala. A víc se mi líbila část od Sandry.

02.07.2024 4 z 5

Doufat znovu Doufat znovu Mona Kasten

Narozdíl od 3. dílu jsem si knihu opět užila, bavila mě a jsem ráda, že jsem se nenechala odradit.

23.06.2024 4 z 5

Konec hlídky Konec hlídky Stephen King

Další King přečtený a opět nezklamal.

28.05.2024 4 z 5

Touhy Touhy Táňa Keleová-Vasilková

Kniha mě bavila, pohodové čtení na víkend. Jen změna matky trochu moc neuvěřitelná.

14.05.2024 4 z 5

Poslední vlak do Helsingøru Poslední vlak do Helsingøru Heidi Amsinck

Dlouho jsem nečetla povídkovou knihu, tak jsem si to užila. Nic moc strašidelného tam sice nebylo, povídky jsou krátké, takže končí dřív než by se člověk mohl začít bát.

15.04.2024 4 z 5

Recept na pana Dokonalého Recept na pana Dokonalého Anni Rose

Nedočetla jsem, vzdala jsem ve třetině.

06.04.2024

Recept na toho pravého Recept na toho pravého Anni Rose

Překvapilo mě nízké hodnocení, protože kniha byla fajn, dobře čtivá, vtipná.

03.03.2024 4 z 5

Jeden kopeček šmoulový Jeden kopeček šmoulový Marie Doležalová

Velmi milá knížka. Super vzpomínky na devadesátky. U knížky jsem taky nostalgicky zavzpomínala.

21.11.2023 3 z 5

Čajovna v Tokiu Čajovna v Tokiu Julie Caplin

První kniha ze série, která mě vůbec nebavila a zasekla jsem se u ní na několik dní. Tak snad to byla výjimka.

07.08.2023 2 z 5

Horko domácího krbu Horko domácího krbu Blanka Hošková

Příběh ze života, dobře se čte. Ale ne každá žena by se tak rychle vzchopila.

30.04.2023 4 z 5

Hezčí svět Hezčí svět Barbora Šťastná

Kniha mě bavila tak do poloviny, pak už to bylo předvídatelné a dočetla jsem z donucení.

09.04.2023 2 z 5

Vstupte bez klepání Vstupte bez klepání Zuzana Hubeňáková

Čtivé, dobré, vtipné. Některé věty jsou fakt perly. Odpočinková kniha na deštivý den.

21.03.2023 4 z 5

Ty nejsi můj Romeo Ty nejsi můj Romeo Ilsa Madden-Mills

Průměrná kniha bez originálního námětu. Hvězdu navíc dávám, protože se to dobře četlo, i když posledních 50 stránek už to moc nešlo. Radši zůstanu u pohádek pro děti. Tohle bylo hodně naivní a do dvojky se mi ani nechce.

27.02.2023 3 z 5

Samotářky Samotářky Barbora Šťastná

Druhá knížka, kterou jsem od autorky četla a bylo to zklamání. Čekala jsem víc. Přitom námět velmi dobrý.

21.02.2023 2 z 5

Výpověď Výpověď Whitney G. (p)

Letní oddychovka. Nic hlubokomyslného.

27.07.2020 3 z 5

Báječný krámek s čokoládou Báječný krámek s čokoládou Jenny Colgan

Na knihu jsem se moc těšila, ale zklamala mě. Třikrát jsem ji odložila a dočetla z donucení.

15.01.2020 2 z 5

Roštěnka Roštěnka Alice Clayton

O něco slabší než díl první. Pohádka pro dospělé.

11.08.2019 2 z 5