Allena24

Kdysi jsem viděla filmové zpracování se slečnou Marplovou, která v knize (k mému překvapení) nefiguruje. Nedovolím si hodnotit, která varianta je lepší. Mě se velmi líbila pointa příběhu.

Knihy DD čtu nebo poslouchám ve slovenštině, která mě v těchto dílech nesmírně baví. Opět to byla paráda za 5*.

Kniha byla příjemným překvapením.
Pro pobavení přidám citaci:
"Pomalu se z něj stává to, čemu Billy říká 3D, depresivní držkující dědek."

I pro mě to byla poklidná klasická detektivka. Díky komentářům jsem dostala přesně to, co jsem očekávala. Nedá mi to a do svého komentu přidávám kousek, co mě pobavil: Kadegovi bylo asi pětatřicet, měl podsaditou postavu a kulatý, téměř dětský obličej, poněkud odstávající uši a na hlavě velkou lysinu. A považoval se za neodolatelného.

Při čtení jsem si uvědomila, že jsem už v minulosti viděla film. Vraha jsem tedy znala, ale i tak jsem si čtení užila. Pro mě to byla velmi příjemná oddechovka.

Za mě jsou Ukradené životy lepší než první díl. Námět je hodně drsný.
Autorka píše čtivě. Jen mi stále nesedí inspektorka. Tak snad příště Lottie.

Do svého komentu si půjčuji slova, která napsala Metla: Anthony Ryan je zdatný vypravěč a jeho „Píseň krve“ je velmi čtivý román plný mečů a v menší míře magie.

Maggie udělala jsi pro mě tuto knihu srdcovkou. Myslím si, že každého, kdo má rád čtyřnohé kamarády tato "detektivka" dostane.

Knihu jsem přečetla v rekordním čase. Souhlasím se simi28. A také doporučuji.

"Když jsem byla malá a když mě něco opravdu trápilo a připadalo mi, že nemám žádnou naději, máma si mě vzala stranou a řekla mi: Zrovna když si housenka myslela, že je konec světa, stal se z ní motýl."
Na mě bylo v této knize všeho trochu moc....jak brutality tak i romantiky. Proto jen 4*.

Začalo to (pro mne) neodolatelným přebalem knihy a pokračovat to bude dalšími díly.
Doporučuji.

Poslouchala jsem audio famózně namluvené Martinem Stránským. Super bizár na odreagování.

Tento historický román hodnotím jako čtivou pohádku pro dospělé 5*.

Mně se kniha líbila. Bavila mě skupinka motorkářů. Jen té hnusoty bylo moc.
Odhaduji, že kniha nesedne každému.

Tohle bylo "ONO". Já se bavila, nic neřešila a jen si užívala. Už mám připravený další díl, který si naordinuju až bude třeba zvednout energii.

I pro mě to byla parádní trefa. Knihu jsem nemohla odložit, jasných 5*.

Zamotané to rozhodně bylo, ale i tak jsem se bavila. Dostala mě atmosféra, ironie a humor.

Řím, Benátky na počátku 16. století. Byla to drsná doba a pro většinu hrozné podmínky pro život.
"Od té doby, co ležel v posteli, pochopil, že naděje je vzácné zboží."

Poslouchala jsem audioknihu parádně namluvenou Pavlem Soukupem. Pro mne úžasné znovushledání s bratrem Cadfaelem. Opakování příběhu po letech bylo milé až pohádkové.

JT mě baví. Dokáže udržet mou pozornost. Těším se na další setkání.