Allla9 Allla9 komentáře u knih

V pavučině vztahů V pavučině vztahů Joy Fielding

Dobře napsané, ostatně jako všechny knihy od této autorky.

29.06.2019 5 z 5

Bláznivé pokušení Bláznivé pokušení Jana Benková

Těžko se mi hodnotí knížka, která mi vůbec nesedla.

27.06.2019 2 z 5

Nezlomný Nezlomný Hana Hindráková

Smutný příběh dětí ulice.

25.06.2019 5 z 5

Kam čert nemůže…nastrčí manžela Kam čert nemůže…nastrčí manžela Alena Jakoubková

Zuzana prožívá život plný zvratů, ale vše dobře dopadne.

24.06.2019 3 z 5

Poslední výročí Poslední výročí Liane Moriarty

Krásný popis ostrova, na kterém žijí jen příbuzní.

19.06.2019 4 z 5

Mluvit o ex… není dobré pro sex Mluvit o ex… není dobré pro sex Alena Jakoubková

Knížka, u které jsem nemusela přemýšlet, ale bylo mi s ní dobře.

15.06.2019 4 z 5

Prvok, Šampón, Tečka a Karel Prvok, Šampón, Tečka a Karel Patrik Hartl

Patrik Hartl patří mezi mé oblíbené spisovatele. Zatím mě nikdy nezklamal.

14.06.2019 5 z 5

Ledové střepy Ledové střepy Lenka Chalupová

Opět silný příběh, který je plný zvratů. Tato autorka mě svým stylem psaní uchvátila.

12.06.2019 5 z 5

Pomněnkové matky Pomněnkové matky Lenka Chalupová

Po přečtení této knihy mohu jedině potvrdit, že si od této spisovatelky přečtu vše, co napsala. Přidávám si ji do svých oblíbených.

09.06.2019 5 z 5

Cizinci v noci Cizinci v noci Kent Haruf

Příběh plný touhy po lásce, pohlazení a porozumění. Příběh o tom, že ani v sedmdesáti život nekončí.

07.06.2019 4 z 5

Vězněná Vězněná Pavel Renčín

Tak to byla síla. O to silnější zážitek, že příběh vychází ze skutečných událostí. Drsné čtení jen pro silné povahy.

06.06.2019 5 z 5

Dietnikum Dietnikum Blanka Hošková

S knihou od oblíbené spisovatelky můžu být jedině spokojená.

02.06.2019 5 z 5

Rašeliniště Rašeliniště Susanne Jansson

Strhující popis rašeliniště a pochmurné přírody.

28.05.2019 4 z 5

(M)Učednice (M)Učednice Ali Land

Mučednice nebo učednice? Co zvítězí? Podlehne Milly síle matčina vlivu nebo se osvobodí? Fascinující thriller postupně odkrývá i ta nejtajnější zákoutí mysli. Strhující čtení mě zcela pohltilo.

26.05.2019 5 z 5

Liščí tanec Liščí tanec Lenka Chalupová

Děj plyne s nebývalou lehkostí, ale postupně vycházejí najevo tajemství a křivdy z dětství. Strhující děj a napětí až do poslední stránky. Lenka Chalupová mě svou knihou okouzlila.

23.05.2019 5 z 5

Muž, který chtěl být šťastný Muž, který chtěl být šťastný Laurent Gounelle

Krásně napsané.
- Nikdy nikoho nenechej, aby ti říkal, co dokážeš nebo nedokážeš. Je na tobě, co si vybereš a jak budeš žít.
- Jsme tím, co si myslíme. Ze svých myšlenek stavíme svůj svět.
Po přečtení knihy získáte pocit, že můžete vzít svůj život do vlastních rukou.

20.05.2019 5 z 5

Srpen s bejbinkou Srpen s bejbinkou František Nepil

Když František Nepil, tak pořádná dávka humoru. Cesta s bejbinkou do Jugoslávie mě pobavila. A kdo je bejbinka? Automobil vyrobený v roce 1937.

17.05.2019 4 z 5

Anežka Anežka Viktorie Hanišová

Zoufalství a bezradnost, vysoké nároky a vzdor...... naráží na sebe mnoho protikladů. Kniha nás nutí hodně k zamyšlení.

17.05.2019 5 z 5

Hlas pro vraha Hlas pro vraha Olina Táborská

Olina Táborská píše neobyčejně poutavým způsobem o obyčejném životě. Kniha vychází ze skutečných událostí. Hlavní postava Anna nás provází svým životem, který je poznamenán smrtí matky. Byla to sebevražda, nebo vražda? Pravda vychází najevo až po roce 2008, kdy byly otevřeny archívy StB. Knihu doporučuji.

14.05.2019 5 z 5

Postel, hospoda, kostel Postel, hospoda, kostel Zbigniew Czendlik

Kniha rozhovorů o smyslu života, ale i o smrti.

10.05.2019 4 z 5