Always a reader Always a reader komentáře u knih

Hříšná touha Hříšná touha Lenka Lanczová

Strašně moc se mi líbila, jedná z mála knížek, která mě svedla rozplakat. Je táák krásná, romantická. Tahle knížka mi stále živě zůstává v paměti.

Školní krásky a dávný lásky Školní krásky a dávný lásky Cathy Hopkins

Knížka se mi moc líbila. Jé pěkně napsaná!

Muž, který sázel stromy Muž, který sázel stromy Jean Giono

Tuhle knížku jsem si přečetla díky naší učitelce češtiny, která o ni mluvila. Řekla jsem si, že si jí půjčím když už je v knihovně. A jsem za to strašně ráda. Knížka je krásná, je vidět co dokáže jediný člověk a nic za to nechce.. ani aby o jeho činech všichni věděli. Ilustrace se mi také líbí :)

Fantom Fantom Lisa Jane Smith

Pro mě zatím poslední díl, myslím že bude trvat dost dlouho než do knihovny přijdou další. Jinak nemám slov! Upíří deniky prostě muluju. Je to moje vášeň.

Záhada na farmě U Černého koně Záhada na farmě U Černého koně Jenny Hughes

Knihu mám od sestry, která jí má z Ponyclubu. I když jsem na knihy o koních už díky spolužačkám alergicá, knihu jsem si přečetla a jsem spokojená. Je krásná a líbila se mi. Tak si určitě přečtu další knížky z Ponyclubu.. :)

Šílená megastydlivka Šílená megastydlivka Karen McCombie

Knížka je to pěkná, ale na můj vkus krapítek dětská. Možná kdybych jí četla jako mladší líbila by se mi více.

Kámošky Kámošky Jana Smetanová

Moc pěkná knížka. Líbí se mi všechny tři příběhy dívek a také se mi líbí to co prožívají dohromady. Autorka knihu moc dobře napsala, a také moc dobře popsala děj :)

POP princezna POP princezna Rachel Cohn

Četla jsem jí jedním dechem, moc se mi líbila. Líbí se mi děj knihy, podobný jsem zatím nečetla.

31.10.2014 5 z 5

Úžasný deník - Všechno je fakt šílený! Úžasný deník - Všechno je fakt šílený! Liz Pichon

Zatím jedna z mála knížek kde dávám méně než 3*. Nelíbila se mi, dočetla jsem jen se sebedonucením a to velkým.

31.10.2014 1 z 5

Až na dno Až na dno Birgit Schlieper

Líbila se mi její reálnost a ten zvláštní styl. Byla to taková změna po obvyklých knížkách.

Adam a Erik – kluci z hor Adam a Erik – kluci z hor Věra Řeháčková

Krásná knížka a nejen pro děti. :) Moc se mi líbí jejich dobrodružství a veselí.

31.10.2014 5 z 5

Adamovy a Erikovy zážitky z Jalovce Adamovy a Erikovy zážitky z Jalovce Věra Řeháčková

Moc pěkná knížka. Rozhodně nemusí být jen pro děti. :)

Růžový hotel Růžový hotel Anna Stothard

Knihu miluju. Moc se mi líbila. Hlavní hrdinka je zvláštní, originální a líbila se mi. Kniha je moc pěkně napsaná a vše pěkně popsáno.

Box 21 Box 21 Anders Roslund

Nemám slov. Skvělá kniha, reálně působící a konec mě dost překvapil. Autoři mají můj obdiv, za tak reálnou a dobrou knížku.

Domov blízko koní Domov blízko koní Barbora Robošová

Na knížky o koních jsem začala být alergická, díky mým spolužačkám, takže mě málem odradil název. Naštěstí jsem si ale přečetla obsah a riskla jsem to. Jsem docela spokojená, je to hezká oddechová knížečka. O koních tam toho naštěstí až tolik nebylo.. :)

Nebezpečně krásný Nebezpečně krásný Melissa Marr

Hvězdiček bych ráda dala min. 7! Knížka je to super a úžasně se četla. Souhlasím se Samaret, Originální a poutavé.

Láska dělena dvěma Láska dělena dvěma Sabine Both

Docela fajn čtení. Takové odpočinkové.. :)

31.10.2014 4 z 5

Poslední kapka Poslední kapka Jeff Kinney (p)

Tahle knížka se mi nelíbila. Musela jsem jí dočíst s velkým sebedonucením.. A určitě nebudu číst ostatní díly. Nevím čím to je, jak vidět, většině se líbí.. Nejspíš mám ráda jiný styl. Tak či tak dávám alespoň 1*, alespoň jsem si vyzkoušela jiné čtení. :)

31.10.2014 1 z 5

Až ji uvidíš Až ji uvidíš Joy Fielding

Óóhohohó..tahle knížka je prostě úžasná! Vtáhla mě do děje a nechtěla mě pustit. Mile mě překvapila. Od autorky bych si ráda přečetla další knihy.

Experiment s Andílkou Experiment s Andílkou James Patterson

Kniha se mi moc líbila, doufám, že co nejdříve přeloží do češtiny a vydají tady i další díly!! Taky doufám, že je budeme mí potom v knihovně abych si je mohla přečíst.. O:)