Always a reader komentáře u knih
Ze začátku mě to moc nebavilo..možná to bude tím že koně tak úplně nezbožňuju. Ten konec se mi ale líbil.. to už bylo hezčí.
Skvělé... Na rozdíl od filmu se tu pořád něco děje. Film neměli rozdělovat na 2 části. Knížka je suprová, já se prostě nemohla odtrhnout... Spousta mrtvých... :´( Strašně smutné a přitom.. konec dobrý :)
Strašně se mi líbil konečný souboj Voldemort vs. Harry. Jak kolem sebe kroužili a Harry mu vyprávěl co všechno o něm ví a nakonec ten triumf s hůlkou! Voldemortovi prostě přece jen něco unikalo...
Je to už delší doba co jsem tuhle knížku četla. Tento díl se mi ale líbil ze všech nejvíc.
Skvělé. Opět od filmu VELICE odlišné. Ten Brumbál... i když jsem věděla co mě čeká strašně mě to štvalo. Bradavice už nebudou to pravé.
Knížku jsem četla jako malá, moc se mi líbila, je poučná a zároveň zábavná. :)
I tento díl jsem kdysi četla. Knížka se mi moc líbila, je poučná a zároveň zábavná. :)
Tento díl jsem také četla jako malá, moc se mi líbila, je poučná a zároveň zábavná. :)
Knížku jsem četla jako malá, moc se mi líbila, je poučná a zároveň zábavná. :)
Krásná knížka. Jako malá jsem ji dostala k Vánocům, byla jsem strašně ráda, protože se mi moc líbila knížka Děti z Bullerbynu.
Asi ve druhé třídě jsme tuhle knížku četli v češtině.. první po slabikách a pak už celá slova a věty plynule. Pamatuji si ji jako moc pěknou knížku a doteď se na ni občas stočí řeč, když vzpomínáme na dětství.
Knížku už jsem četla před pár lety, ale moc dobře si ji pamatuji. Je krásná.
Skvělé příběhy, dobře napsané.. doteď si živě vybavuji některé z nich.
Strašně moc se mi líbila. Spisovatelka holt umí psát skvěle. A ten děj je taky pěkný.
Tahle knížka se mi neskutečně líbila. Také je originální, myslím, že není tak moc knížek kde se takto cestuje časem.
Úplně mě dostala, je jedinečná. Určitě doporučuji
Chtěla jsem si od autorky přečíst co nejdříve jinou knížku, ale zjistila jsem, že zatím napsala jen tuto. Knížka je skvělá, takové téma se často nevidí.
Úžasné....myslím, že asi od půlky knihy je to jiné než film.
Boží knížka.. Tenhle díl už přechází z pohádky do hororové pohádky, která později přejde až v horor. Pár scén je jiných než ve filmu. Mozkomoři v knížce mi příjdou hrůzostrašnější než ve filmu. Tedy když si je dokážete živě představit.