Always a reader Always a reader komentáře u knih

Soumrak Soumrak Lisa Jane Smith

Sto tajných dvířek Sto tajných dvířek Nathan David Wilson

Já myslím že skvělá knížka. Rozhodně tedy zajímavá.

Zajetí Zajetí Lisa Jane Smith

Osvobození Osvobození Lisa Jane Smith

Před půlnocí Před půlnocí Lisa Jane Smith

Zoufalství Zoufalství Lisa Jane Smith

Druhá šance Druhá šance Lisa Jane Smith

Mesačná pieseň Mesačná pieseň Lisa Jane Smith

Psí zpravodaj Psí zpravodaj Lois Duncan

Pěkná knížka jen trošku "děčtější" a moc jednoduchá, ale takovéjsou prostě dětské knížky.

Pes, který uměl mluvit Pes, který uměl mluvit Lois Duncan

Opět je knížka pěkná, ale malinko nereálná a spíše pro děti

Léto plné kotrmelců Léto plné kotrmelců Věra Řeháčková

Je to hezká knížka, ale já jsem jí četla docela dlouho, protože mě až tak moc nebavila. Je to spíše knížka pro mladší.

09.07.2015 4 z 5

Poslední bitva Poslední bitva C. S. Lewis (p)

Fantastický konec. Tenhle díl mě vážně překvapil. Zbožňuju všechny příběhy-každý je jiný, jiní hrdinové, ale zároveň mají spousty společného.

09.07.2015 5 z 5

Harry Potter a Fénixův řád Harry Potter a Fénixův řád J. K. Rowling (p)

Knížka mě vcucla do děje - úplně mě pohltila. Teda jednoznačně lepší než film, se kterým to má hodně málo společného. Místama jsem se musela smát, bát, přemýšlet a občas mi i slzička ukápla.. Někdy snad všechno dohromady. Knihu jsem četla i v hodinách pod lavicí. A když jsem nečetla, stejně jsem na ni stále myslela. Jo, Harry Potter je už možná ohraný, ale mě je to jedno. Když je to skvěla kniha, úžasně a tak návykově napsaná tak si jí přečtu, bez ohledu na ostatní.

Kája míří do černého Kája míří do černého Gaby Hauptmann

Stěží jsem dočetla, štěstí, že knížka je tak krátká. Kája se mi teda nijak nezamlouvá a děj je taky nic moc.

09.07.2015 2 z 5

Aliance Aliance Veronica Roth

Konec? Naprosto nečekaný! Musím říct že o takových koncích většinou přemýšlím jaké by to bylo kdyby se to stalo. Strašně se mi líbil konec, i když byl pro mě docela.. emocionální. Tím koncem se to liší od jiných klasických knížek, není to tak časté..

Čarodějnice z Hex Hall Čarodějnice z Hex Hall Rachel Hawkins

Moc pěkná knížka. Pěkný příběh, pěkně napsaný a taky pěkně popsané určité scény! Místy je i vtipná a to se mi líbí. Zamilovala jsem si Archera i Cala.

Elita Elita Kiera Cass

America mě strašně štve. Možná to je i záměr. Doufám, že teď už se rozhodla, děj se mi líbil i když se v podstatě nic nestalo. Spisovatelka moc pěkně popisuje. City. Doteky. A taky oči. Doufám, že budu mít možnost přečíst si i další díl/popř. díly.

Kouzlo lásky Kouzlo lásky Shani Petroff

Po dlouhé době jsem dočetla sérii. Kdybych to četla už dřív, asi by se mi kniha líbila víc, ale teď už jsem na jiné knihy. I tak ale tenhle díl si myslím je nejslabší ze série.

Princezna Viktorie Princezna Viktorie Thomas Brezina

Od spisovatele moje druhá přečtená knížka. Musím říct, že tahle je mnohem povedenější. Pár nepatrných věcí mi ale stále úplně nesedí.. Rozhodně stojí za přečtení, toho nelituju

Síla vzdoru Síla vzdoru Suzanne Collins

Z knihy jsem pochopila vše co nebylo ve filmu vysvětleno nebo odůvodněno. Spisovatelka má skvělou fantazii.. ti její mutanti.. Můj názor je, že kniha je velice originální a pěkně, čtivě, snad i vtipně napsaná.