Always a reader Always a reader komentáře u knih

Harry Potter a Tajemná komnata Harry Potter a Tajemná komnata J. K. Rowling (p)

Celá knížka byla fantastická, od filmu se lišily jen události v tajemné komnatě. Vážně obdivuju J. K. Rowling, že dokázala vymyslet něco tak originálního a prostě tak skvělého. Není divu, že její knihy čte celý svět.

01.02.2015 5 z 5

Harry Potter a Kámen mudrců Harry Potter a Kámen mudrců J. K. Rowling (p)

Není co dodat.. prostě paráda. Od knížky jsem se nikdy nemohla odtrhnout. Četla se jedním dechem. Četla jsem doma, ve škole, v autobuse...všude kde se dalo.

29.01.2015 5 z 5

Stříbrná židle Stříbrná židle C. S. Lewis (p)

Nemám slov... prostě skvělá narnie!

24.01.2015 5 z 5

Plavba Jitřního poutníka Plavba Jitřního poutníka C. S. Lewis (p)

Skvěla kniha. Strašně se mi líbily detaily, ktere ve filmu chybi.. no popravdě se mi zdá že ve filmu chybí polovina knihy + jsou změněny některé scény. Ale knížka je skvělá.

19.01.2015 5 z 5

Princ Kaspian Princ Kaspian C. S. Lewis (p)

Moc se mi to líbilo. Film byl tedy dost rozdílný..

12.01.2015 5 z 5

Kůň a jeho chlapec Kůň a jeho chlapec C. S. Lewis (p)

Moc pěkný příběh.. a dozvěděla jsem se zase něco víc než z filmu.

05.01.2015 5 z 5

Lev, čarodějnice a skříň Lev, čarodějnice a skříň C. S. Lewis (p)

Filmu je to dost podobné, až na pár věcí. Knihu mám raději a moc se mi líbila.

03.01.2015 5 z 5

Čarodějův synovec Čarodějův synovec C. S. Lewis (p)

Jako první jsem viděla filmy Narnie. Vždy si ale chci přečíst i knížky, protože ty jsou většinou lepší a podrobnější. Tady jsem se konečně dozvěděla kde se vzala ta skříň a jak vznikla Narnie.

02.01.2015 5 z 5

Tajemství 13. nástupiště Tajemství 13. nástupiště Eva Ibbotson

Moc pěkná knížka. Od těch našich pohádek je dost rozdílná. Místy jsem se trošku ztrácela, ale moc se mi líbila. Je to příjemná změna a né pořád ty samé pohádky dokola.

02.01.2015 5 z 5

Kočičí holka Kočičí holka Thomas Brezina

Velice pěkná knížka. Některé pasáže sice malinko nudnější, ale za to ty ostatní velice poutavé. :)

06.11.2014 4 z 5

Mája a starosti s babičkou Mája a starosti s babičkou Patricia Schröder

Hezká knížka :)

03.11.2014 4 z 5

Loupež v Safariparku Loupež v Safariparku Julia Boehme

Moc pěkná knížka. Když jsem byla menší strašně jsem jí zbožňovala :) A po prvním díle jsem samozřejmě chtěla číst další..

Poník k zulíbání Poník k zulíbání Julia Boehme

Čtyřnohý zachránce Čtyřnohý zachránce Julia Boehme

Moc pěkná knížka. Když jsem byla menší strašně jsem jí zbožňovala :) Tenhle díl se mi líbil nejvíce

Nejchytřejší poník na světě Nejchytřejší poník na světě Julia Boehme

Rozpustilá opička Rozpustilá opička Julia Boehme

Nerozluční přátelé Nerozluční přátelé Julia Boehme

Náhradní princ Náhradní princ Lenka Lanczová

Knížka se mi strašně líbila. Celou dobu jsem čekala že se dají dohromady, celý výlet mohl být tak romantický kdyby to nepředstírali. Ale takhle tam byl alespoň super děj a bylo se čemu zasmát.

Jak to bylo poprvé Jak to bylo poprvé Lenka Lanczová

Super knížka! Miluju všechny ty příběhy. Některé jsou poučné, některé romantické a jiné zase smutné. Ale všechny mají jedno společné.. to je ono ,,poprvé".

Lásky a nálezy Lásky a nálezy Lenka Lanczová

Knížka se mi líbila. Tak nějak jsem čekala celou dobu kdy se ti dva dají dohromady.. a na konci přece jen! On se choval strašně pěkně, málo který kluk je tak věrný.