Always a reader komentáře u knih
Věru Řeháčkovou mám moc ráda. A tahle knížka se mi strašně líbila. Je jiná než ostatní co jsem četla. Je víc o emocích a psychice.
Tuhle knížku zbožňuju! Četla jsem se zatajeným dechem. Jak jsem se do ní vžila, tak jsem nadávala, bála se, byla šťastná.. prostě jsem pociťovala vše co hlavní postavy. Jen na ní pomyslím a vzpomínky se mi vrací.
Knížku jsem dočetla s vlastním donucením. Vždy knihy dočtu i když mě nebaví.
Kniha mě zaujala, ale po pár stránkách mě zklamala, čekala jsem něco lepšího..
Úžasná knížka! Souhlasím s Barumic, taky se mi to líbilo a způsobovalo to to, že jsem se od knihy nemohla odtrhnout od samého napětí! Věřím, že když se člověk zamiluje je těžké ovládat své pocity. A také věřím, že se člověk může zamilovat do dvou mužů současně. Každý věří v něco jiného..
Knížka je to hezká. Jen se mi nečetla tak ,,plynule" jako ostatní a nezaujala mne tolik.
Na tuhle knížku si moc dobře pamatuji :) Měla jsem ji moc ráda, a stále mám.. :)
Je to už velice dávno co jsem četla tuto knížku, ale kdo by si jí nepamatoval. Je to krásná dětská knížka
Film jsem viděla, okouzlil mě. Ráda bych si někdy přečetla i knížku, vím že bude lepší (pro mně jsou vždy lepší knížky.. ) :)
Knížku bych si strašně ráda přečetla, hrozně mě zaujala.. Viděla jsem film, ale věřím, že jako vždy bude knížka milionkrát lepší.. :)
Knížka se mi moc líbila. Sice jsem jí četla asi před rokem, ale stále si jí skvěle pamatuji. A jestli nebudu mít někdy co číst, určitě si jí přečtu znovu.
Tahle knížka je úžasná. Často jsem přemýšlela nad tím jaké to mají začínající modelky, myslela jsem že těžké, ale ne zas tak těžké! Kdo chce být modelkou měl by si to přečíst, ať ví alespoň co přibližně by je mohlo čekat.
Astrid Lindgren umí upoutat. Knihu jsem dostala loni na Vánoce a nemohla jsem se od ní odtrhnout. I když už jsem z takových knížek vyrostla, tahle mě opravdu pobavila.
Pěkná kniha, romantika a léto, to prostě patří k sobě (spíš oddechové čtení).
Tuhle knížku už jsem četla před pár měsíci, ale pamatuji si na ni. Líbila se mi! Podle mého je knížka zábavna a romantická.
Knížka se mi celkem líbila, čtyři hvězdičky dávám proto že to nebylo tak úplně záživné. Tahle knížka mě do děje nevtáhla tak jako ostatní. Ovšem za přečtení stojí, to ano.
Podle názvu jsem čekala něco..jiného. Ale i tak jsem se do knížky pustila a příjemně mě překvapila! Rozhodně stojí za přečtení!