amanek

Po tom, co jsem slyšela chválu a zase chválu, jsem asi čekala víc. První polovina mi přišla tak nějak o ničem, druhá už byla lepší. Ale jo, 4 hvězdičky, ale s odřenýma ušima.

Krásná kniha, i když malinko se mi více líbila první část knihy. Strhující příběh, plný bolesti a nečekaných zvratů.

Bohužel po Bábovkách a To prší moře, je tahle knížka zklamání. Nejslabší, ale navadí, už se těším na Osm.

Přecreno za 3 dny. Ano, sice depresivní, ale i takový je život. Moc se mi líbilo, že vim, proč se postavy chovaly, tak jak se chovaly, co si prožijem v dětství, táhne se s námi celý život.

Mně se líbila, fakt jsem netušila, jak to dopadne...žije, nežije...

Tohle by asi měla být povinná četba, aby už ženy konečně pochopily, že když je jednou tluče a zavírá, nezmění se, ale naopak to bude ještě horší.
Jak už zde bylo napsáno, několikrát mě hlavní hrdinka štvala, proč se proboha k němu vracela?? Nejvíce jsem litovala děti, ty prostě neměly na výběr. Co z nic asi vyroste, jak se jednou budou sami chovat ke své rodině? Snad mají dobrého psychologa, který je dá dohromady.

Moje první knížka od této spisovatelky a 5 hvězdiček. Krásný, sílný a dojemný příběh. Hlavně se mi líbilo, že člověk fakt do poslední chvíle netuší, jak to se Sofii dopadne.

Mě se knížka líbila...ted ještě toho Kinga.

Mě to fakt bavilo, vymyslet takové propojení postav, super. Postavy se mi nemotaly, bavilo mě to od začátku do konce!

Líbila se mi, akorát jsem jí měla z knihovny a poslední stránka chyběla:-o Ale konec jsem si domyslela:-)

Moje první knížka od tohoto spisovatele. Četla se mi dobře, ale v poslední době jsem četla hodně lepších knih, takže 3 hvězdičky. Ale nějakou další určitě zkusím.

Už dlouho mě žádná knížka tolik nezasáhla. Večer jsem s tím to příběhem usínala, v noci se mi o něm zdálo a ráno jsem se ním probouzela. Prostě neustále jsem o tom musela přemýšlet, že takové věci se fakt dějí a jak je těžké se pak vrátit běžného života.

Takové čtení o věcech, které se můžou stát každému. Mě se četlo hezky, ale konec mě zklamal, posledních 20 stránek jsem čekala, co se ještě stane a ono se nic nestalo. Sedmilhářky a Manželovo tajemství jsou nepochybně lepší. I tak 4 hvězdičky....

Některté povídky mě bavily, některé vůbec. Líbila se mi Utíkej Káčo, utíkej, N, Pekelný koucour...

Hezky se mi četlo, i když člověk věděl, co se stane. Taková červená knihovna.

Prokousala jsem se na starnu 50 a tím skončila. Celou dobu jsem se musela nutit číst. Už si ani nepamatuju, kdy jsem nějakou knihu nedočetla, ale tohle fakt nešlo:-(

Já mám prostě knížky Lanczové ráda, sice už jsem jim odrostla, ale jako obačasná odechova je to super, čtivé a každý znás kdysi první lásky zažil a rád se aspon na chvíli do té doby vrátí.