amanek amanek komentáře u knih

Černočerná tma Černočerná tma Stephen King

Všechny povídky super. Místy teda dost brutální, ale bavilo mě to!

23.03.2018 5 z 5

Život po tobě Život po tobě Jojo Moyes

Na knížku jsem narazila náhodou v knihovně a netušila jsem, že je to už druhý díl. I tak se mi knížka moc líbila a první díl si určitě přečtu dodatečně.

05.03.2018 5 z 5

Možná jednou Možná jednou Colleen Hoover

Vůbec jsem nevěděla, do čeho jdu. Knižku jsem viděla v knihovně a věděla jsem, že tady ma vysokė hodnoceni. Číst ji před 20 lety, tak by se mi utcitě líbila víc. Prostě červená knihovna.

22.02.2018 3 z 5

Hana Hana Alena Mornštajnová

Kniha kterou z hlavy jen tak nevymažu. Krásná a děsivá zároveň. 5 hvězd je málo.

25.01.2018 5 z 5

Žízeň Žízeň Jo Nesbø

Ano, Harry je nesmrtelný, ale proč ne, takových hrdinů je víc. A mě to prostě bavi.

23.01.2018 5 z 5

Lovci mamutů Lovci mamutů Eduard Štorch

Jako dítě jsem jí četla několikrát. Ted jsem četla svým dětem a též se jim líbila.

13.01.2018 5 z 5

Maorská princezna Maorská princezna Laura Walden

Příjemná oddechovka.

05.01.2018 5 z 5

Černooké Zuzany Černooké Zuzany Julia Heaberlin

Bohužel se mi četla velmi špatně, zajímavé téma, ale styl psaní mi vůbec nesedl. Musela jsem se hodně soustředit, abych vůbec věděla co čtu.

12.12.2017 1 z 5

V lese visí anděl V lese visí anděl Samuel Bjørk (p)

Dlouho jsem se ke knize odhodlávala, přeci jen mrtvé holčičiky, neni téma, které by chtěla máma číst. Ale musím uznat, že mě moc bavila. Rozhodně si přečtu další knihy tohoto autora.

08.12.2017 5 z 5

Muslimská dívka Muslimská dívka Amani Al-Khatahtbeh

Taková nijaká.

21.11.2017 1 z 5

Lovci hlav Lovci hlav Jo Nesbø

Bavila mě až tak od poloviny. Chvílema až moc brutální, ale to je prostě Nesbo.

09.11.2017 3 z 5

Za zavřenými dveřmi Za zavřenými dveřmi B. A. Paris (p)

Knížka mě bavila od první stránky, až do konce. Věřím, že takové věci se opravdu dějí.
Doporučuji.

21.10.2017 5 z 5

Švábi Švábi Jo Nesbø

Kdybych nechtěla přečíst celou serii, asi bych ani nedočetla. Bohužel čtu díly na přeskáčku. Druhá půlka byla podstatně lepší, ikdyž si kolikrát řikám, proč vůbec čtu takové drastárny. V noci jsem z toho měla noční můru a zvažuju, zda vůbec jít do kina na Sněhuláka, drastárny číst ještě můžu, ale koukat na to ve filmu???

16.10.2017 3 z 5

Osm Osm Radka Třeštíková

Super, mě knižka fakt bavila. Kromě Dobře mi tak, se mi vlastně líbili všechny. Už se teším na další.

21.09.2017 5 z 5

Poslední výročí Poslední výročí Liane Moriarty

Druhá půlka mě bavila více, onu záhadu jsem vyluštila dříve, než byla odhalena, ale zůstalo i pár překvapení.

12.09.2017 4 z 5

Půlnoční slunce Půlnoční slunce Jo Nesbø

Nesbo s prvkem červené knihovny. Proč ne, mě se to libilo.

29.08.2017 5 z 5

Právo nálezce Právo nálezce Stephen King

Musela jsem večer číst a číst, dočetla jsem ve 2 ráno a pak jsem nemohla strachy spát. Za mě naprosto super.

23.08.2017 5 z 5

A hory odpověděly A hory odpověděly Khaled Hosseini

Krásne....

08.08.2017 5 z 5

Manželé odvedle Manželé odvedle Shari Lapena

Mě se líbila a konec mě dostal, všechno je jinak.

20.07.2017 4 z 5

Dívka v ledu Dívka v ledu Robert Bryndza

Mě se tedy líbila. Vraha jsem neodhalila.

10.07.2017 5 z 5