Áňa 998 Áňa 998 komentáře u knih

Gantz 1 Gantz 1 Hiroja Oku

Mangu jsem dlouho nečetla, jednička Gantz mi doma ležela už pěkně dlouho. Rozhodně akční a pěkná manga, možná se podívám po dalších dílech.

02.03.2019 3 z 5

Mléko a med Mléko a med Rupi Kaur

Poslední dobou se ke mně dostalo několik sbírek, a tahle patří rozhodně k těm nejlepším. Nemůžu se dočkat pokračování - Květy slunce, určitě to bude pecka, jako Mléko a med.

Návrat čarodějnice Návrat čarodějnice Paula Brackston

Do druhého dílu se mi nechtělo, ale nakonec jsem se do něj přeci jen pustila. Oproti prvnímu dílu se mi dvojka líbila víc. Má rychlejší děj, více momentů překvapení a i postavy se mi zdály sympatičtější.

Terapie sdílením vol. 2 Terapie sdílením vol. 2 Ester Geislerová

Přečteno za chvilku, a ve srovnání s jedničkou se mi dvojka zdála slabší. Nijak extra jsem se nebavila.

02.03.2019 2 z 5

Třetí stříbrná kniha snů Třetí stříbrná kniha snů Kerstin Gier

Po dlouhé době jsem se dokopala do dočtení celé snové série, po takové pauze mezi druhým a třetím dílem se mi fakt nechtělo. Nakonec jsem Třetí stříbrnou knihu přečetla a dala mi pěkně zabrat, tohle už asi není čtení pro mě :-)

02.03.2019 3 z 5

Thor: Vikingové Thor: Vikingové Garth Ennis

Thor je jeden z mých nejoblíbenějších hrdinů, a abych si zkrátila dlouhou chvíli, sáhla jsem po tomhle komiksu. Nebylo to vůbec špatný, pěkná kresba a sranda na každé stránce.

Tolkienovi hrdinové Tolkienovi hrdinové David Day

Tohle je totální nezbytnost pro každého fanouška Středozemě! Nejenže kniha krásně vypadá, od božích desek až po nádherné ilustrace, ale je plná zajímavostí a detailů, které Vám mohly uniknout :-)

Bohyně osudu ze Salonu d'Amour Bohyně osudu ze Salonu d'Amour Anna Jansson

Je to takové to jednodušší čtení, které neurazí, ale ani příliš nepřekvapí. Jako odpočinková četba ideální :-)

Divné hlášky z knihkupectví Divné hlášky z knihkupectví Jen Campbell

Příjemná jednohubka na dopoledne! Rozhodně jsem se zasmála a na druhý díl se těším :-)

Kočky útočí Kočky útočí Sarah Andersen

Předchozí dva díly byly parádní, takže trojka byla jistota. Opět skvělé vtipy a ilustrace u kterých jsem se nasmála.

Hygge a polibky Hygge a polibky Clara Christensen

Hygge knihy mám moc ráda, a proto jsem si ani tuhle nemohla nechat uniknout. Nebyla špatná, ale bavila mě o něco méně než Život zn. Hygge :-)

02.03.2019 4 z 5

Krverůž Krverůž A.G. Howard (p)

Pro mě o trochu slabší než Šepotání, ale i tak skvělé čtení!

02.03.2019 4 z 5

O princezně, která se zachránila sama O princezně, která se zachránila sama Amanda Lovelace

Krásná sbírka, která mě dostala.

18.02.2019 5 z 5

Nyxia Nyxia Scott Reintgen

Neskutečně čtivá kniha, která mě bavila od začátku do konce. Zatím nejlepší kniha jakou jsem letos četla!

16.02.2019 5 z 5

Jedného dňa Jedného dňa Maya Sinay (p)

První díl byl naprosto parádní, ale druhý byl snad ještě lepší :-) Skvělé čtení :-)

12.02.2019 5 z 5

Milostné dopisy slavných mužů 1 Milostné dopisy slavných mužů 1 kolektiv autorů

Příjemná jednohubka na odpoledne!

05.12.2018 4 z 5

Temná komora Temná komora Susan Faludi

Neskutečná, místy možná příliš popisná, ale zajímavá.

05.12.2018 4 z 5

Kavárna v Kodani Kavárna v Kodani Julie Caplin

Krásná knížka, která se naprosto perfektně hodí k adventnímu období. Hygge je momentálně velký fenomén, a já jsem moc ráda, že se dostal i jako téma do knih :-)

02.12.2018 5 z 5

Gemina Gemina Amie Kaufman

Skvělé pokračování, snad třetí díl nezklame ;)

23.11.2018 5 z 5

Chladnokrevně Chladnokrevně Robert Bryndza

Další perfektní díl Eriky Fosterové!

23.11.2018 5 z 5