Áňa 998 komentáře u knih
Mangu jsem dlouho nečetla, jednička Gantz mi doma ležela už pěkně dlouho. Rozhodně akční a pěkná manga, možná se podívám po dalších dílech.
Poslední dobou se ke mně dostalo několik sbírek, a tahle patří rozhodně k těm nejlepším. Nemůžu se dočkat pokračování - Květy slunce, určitě to bude pecka, jako Mléko a med.
Do druhého dílu se mi nechtělo, ale nakonec jsem se do něj přeci jen pustila. Oproti prvnímu dílu se mi dvojka líbila víc. Má rychlejší děj, více momentů překvapení a i postavy se mi zdály sympatičtější.
Přečteno za chvilku, a ve srovnání s jedničkou se mi dvojka zdála slabší. Nijak extra jsem se nebavila.
Po dlouhé době jsem se dokopala do dočtení celé snové série, po takové pauze mezi druhým a třetím dílem se mi fakt nechtělo. Nakonec jsem Třetí stříbrnou knihu přečetla a dala mi pěkně zabrat, tohle už asi není čtení pro mě :-)
Thor je jeden z mých nejoblíbenějších hrdinů, a abych si zkrátila dlouhou chvíli, sáhla jsem po tomhle komiksu. Nebylo to vůbec špatný, pěkná kresba a sranda na každé stránce.
Tohle je totální nezbytnost pro každého fanouška Středozemě! Nejenže kniha krásně vypadá, od božích desek až po nádherné ilustrace, ale je plná zajímavostí a detailů, které Vám mohly uniknout :-)
Je to takové to jednodušší čtení, které neurazí, ale ani příliš nepřekvapí. Jako odpočinková četba ideální :-)
Příjemná jednohubka na dopoledne! Rozhodně jsem se zasmála a na druhý díl se těším :-)
Předchozí dva díly byly parádní, takže trojka byla jistota. Opět skvělé vtipy a ilustrace u kterých jsem se nasmála.
Hygge knihy mám moc ráda, a proto jsem si ani tuhle nemohla nechat uniknout. Nebyla špatná, ale bavila mě o něco méně než Život zn. Hygge :-)
Neskutečně čtivá kniha, která mě bavila od začátku do konce. Zatím nejlepší kniha jakou jsem letos četla!
První díl byl naprosto parádní, ale druhý byl snad ještě lepší :-) Skvělé čtení :-)
Krásná knížka, která se naprosto perfektně hodí k adventnímu období. Hygge je momentálně velký fenomén, a já jsem moc ráda, že se dostal i jako téma do knih :-)