Áňa 998 komentáře u knih
Skvělý navazující díl, který mě bavil snad ještě víc než ten předchozí.
Na upíří tématiku moc nejsem, ale na doporučení kamarádky jsem knihu zkusila. A moc mě bavila!
Nádherná knížka, do které jsem se zamilovala od první strany!
Nádherná pohádka pro každého mini knihomola. Překrásné ilustrace, které si zamilujete!
Tahle kniha rozhodně stojí za přečtení. Možná pomalejší rozjezd, ale to se zlomí a Vás Ochránce pohltí. Nemohla jsem se odtrhnout, a se zatajeným dechem četla až do konce.
Kniha chameleon.. Podle obálky letní čtení, ale uvnitř nečekaně zamotaný příběh..
Roztomilý komiks, nad kterým nepobudete zas tak dlouho. Krásné kresby a situace, ve kterých se každý alespoň maličko pozná.
Neskutečně čtivá kniha, která se bude zamlouvat nejednomu čtenáři. Přečteno jedním dechem :-)
Tvorbu autora tohohle malého zázraku sleduji již delší dobu... A já si prostě nemohla pomoci, musela jsem si knihu pořídit domů. Vyvolala v mém nitru neskutečnou řadu emocí, od smíchu jsem se dostala až k slzám. Nádhera, která nemá obdoby, si najde místo i ve vašem srdci.
Neskutečná nádhera! Seriál jsem znala jen z doslechu, ale průběžně jsem se na něj dívala, při čtení knihy... rozhodně doporučuji!
Skvělá kniha, nedávala jsem jí příliš velké šance, ale nakonec jsem byla příjemně překvapena!
Originální a dojemný příběh, který si zamiluje snad každý
Úžasná kniha! Nechápu jak jsem se k ní mohla dostat až teď...