Ana72154 komentáře u knih
Chování Simony a Kamily ponechám bez komentáře. Děj se mi zdál nedokončený.
Kniha se mi líbila- styl psaní, příběh, snadné začtení během pár stránek. Co mi jediný lezlo krkem, bylo chování Nathaniela (měla jsem chuť ho proplesknout za jeho sobeckost), bez toho by ale nebyla tak dobrá kniha. :-)
Za příběh uděluji 3 hvězdy. Divím se, že dokázali vydat další tři pokračování i přesto, že první díl má velmi nízké hodnocení. Já obvykle nedávám na % zřetel při výběru knihy. Tady u této série se to hodnocení ale potvrdilo jako pravdivé.
Tento díl hodnotím o jednu hvězdičku více, než předešlé dva, protože se to dalo lépe číst (více informací o každém). Příběh opět nezklamal. Je vtipné to číst skoro 5 let po vydání a vidět, kolik youtuberů již skončilo s natáčením.
Kniha mě velmi rychle vtáhla do děje. Příběh byl zajímavý, jenom moc uspěchaný a některé věci neobjasněné.
Dvě novely, které mě moc nezaujaly. Jednalo se o první knihu, kterou jsem od této spisovatelky četla.
Kniha se rychle čte, ale je to napsaný pátý přes devátý.
V textu je vidět, že autorka nemá Meghan v lásce.
Na to že je to kniha, kde mají vystupovat obě vévodkyně, tak tam autorka vecpala i věci, který se jich vůbec netýkají...
Kniha se četla dobře. Příběh babičky je velmi smutný. To co se stalo mezi Justin a Michaelem se mi zdálo moc rychlé, prakticky na to, jak dlouho se znali.
Jelikož miluju sérii Harry Potter, tak je samozřejmost přečíst si i doplňkové knihy. Hodně mě udivilo, kde všude se natáčelo a co se vše muselo udělat, aby filmové zpracování bylo perfektní.
JJ, v některých jejích situacích vidím situace u nás v práci, i když v jiném odvětví :D
Slečnu pokladní už sleduju nějakou dobu na twitteru i instagramu a nestačím se divit, co vše si lidé dovolí...
Některé rekordy jsou vážně šílené :-D
Předvídatelný konec, děj se nejdřív natahoval jak to jen bylo možné, menší drama a najednou střih, došlo, k předvídatelné věci a nakonec epilog.
Za mě osobně zklamání.
Jak už tu někdo napsal, kniha obsahuje prvky podobné těm z Bridget Jones. Knihu hodnotím průměrně, vůbec jsem se nebavila.
Na můj pocit se to nejdříve táhlo, v poslední 1/4 se děj najednou rozeběhl a než jsem se nadála byl konec knihy.
Do čtení jsem se musela nutit, ztrácela jsem se v ději a postavách.
No páni. Tentokrát to bylo o mnoho lepší než předchozí díly. Nečekané zvraty, nad kterýma jsem jenom kroutila hlavou, což mě nutilo číst až do konce, čímž jsem přečetla knihu za dva dny.