Ana72154 komentáře u knih
Příběh byl velmi oddechový, nenáročný na čtení. Sir Thomas by potřeboval za své jednání uštědřit pár výchovných...
Četlo se skoro samo. Překvapilo mě, že autorka pochází z Plzně jako já.
Příběh opět super. Alex jsem měla zase chuť zaškrtit, vraha jsem uhádla správně.
Kniha se mi četla špatně, nejspíše za to mohla velikost písma a hustota psaného textu.
Je neuvěřitelné, že mě tato série velmi baví. Tento díl opět nezklamal.
Na začátku jsem byla trochu rozpačitá, ale poté jsem se začetla velmi snadno. Příběh z minulosti mě velmi zaujal.
Opět čteno jedním dechem. Toho, kdo za tím stál jsem neodhadla, ale tušila jsem že tam bude něco navíc...
Měla jsem svůj tip na vraha, který se potvrdil jako správný. Ale ten konec? Páni... Už se těším na další díl.
Stejně jako první díl super. Nebude to podle mě jiné i u dalších částí.
Příběh pěkný, jenom bych nejraději pár osobám nafackovala za jejich chování a výstup.
Ne, ne a ne. Některé pasáže jsem musela přeskakovat, protože mi přišly na můj vkus zvrácené.
Já osobně miluju Bridget Jones, ale tato kniha jí není ani trochu podobná. Chvílemi jsem se nudila.
Jako první díl i tento se mi velmi líbil. Jenom mi přišlo zbytečné množství nesmyslných hádek mezi oběma hlavními aktéry.
Kniha se mi velmi líbila. Doufám že se v dalších dílech setkáme s některými z vedlejších postav, stejně tak s Allie a Kadenem.