andrea0221

Dobrá detektivka, ovšem matka byla tedy už od začátku na ránu.

Ač už jsem skoro důchodkyně a nejsem kluk. Tak to klučičí dobrodružství se mi líbilo a dobře se četlo.

Za mne nee, přeskakuje to z jednoho příběhu na druhý, zmatek v postavách, zkusila jsem 90 stran a pořád se přeskakovalo .Prostě jsem to nedala , zlatá Lisa Regan, kde děj krásně plyne a je radost ji číst.

Oddechové čtení u kterého už na začátku víte jak to dopadne.

Je to dva roky co jsem si ji přečetla a čtu ji podruhé a opět se mi líbí, je to napínavé, člověk se musí soustředit kdo je kdo a fakt mě baví.

Jako komedie v tv by to bylo možná dobrý, ale jinak se to vleklo a spousty věcí jsou prostě k neuvěření.

Zamilovaný s předvídatelným koncem. Taková oddechovka. Taky mi strašně vadí čím dal častěji nekvalitní kontrolu tisku chybějící písmenka, opakující se slova a uvozovky, když tam není přímá řeč. Nečetla jsem v poslední době jedinou knížku, ve které by se tento nešvar neobjevil a v této jich je tedy zatím nejvíc.

Takový průměr, pohádka z prostředí pilotů a letušek, prachy, prachy, prachy, kdy neřešíš peníze.

Knížka, kterou jsem přečetla skoro na jeden zátah, dobře se čte, některé ženy prostě dokáží natrefit na všechny voly v okolí a neudělají s tím vůbec nic.

Musím jen souhlasit, první půlka mě prudila, že je zamilovaná 15 let do někoho a nepozná, že on o ní nestojí? Až tak od půlky se to začalo konečně trošku vyvíjet a dávat tomu tak nějak řád a lidskost, četlo se to docela dobře.

Bohužel mě nebavilo a po asi 20 stranách jsem odložila. Docela by mě zajímal názor ostatních co už to četli.

Taková ztřeštěná knížka o vážné věci, dobře se to četlo a i když už je mi víc jak -sát tak jsem si ji ráda přečetla a kupodivu mi ji doporučila moje 74 letá tchýně :-)

Kniha se mi četla dobře, bohužel jsem netušila, že není jednodílná a, že autorka má druhý díl teprve rozepsaný, kdybych to věděla, tak ji nečtu, protože než se člověk dostane k druhému dílu uběhne několik měsíců možná i let a kdo ví, jestli ji naše knihovna vůbec vezme, takže pro mne zklamání, protože nic se člověk nedozví, žádné vysvětlení všech záhad a tajemství nikde :-( Proto dávám míň hvězdiček, dokud nebude vydaný druhý díl tak nečíst, budete zklamaní.

Deset malých černoušku pro mladý někdo tu píše, že se to nedá srovnávat, ale bohužel je to to první co každého hned napadne, Agatha Christie je lepší.

Kniha mě zaujala obálkou, pak tématem, je to hodně zajímavé téma jak se vyrovnat s odchodem milovaného člověka, zvlášť v mladém věku, ale musím vytknout, to neustále přeskakování ze jednoho příběhu do druhého, dá se to zvládnout, ale to množství a postav se časem začíná plést a je to deprimující. Vydržela jsem do stránky už ani nevím, ale bylo to skoro 200 a pak ji zahodila, protože to je zmatek nad zmatek, netuším proč bylo 5 kamarádek, kdo s kým jak. Autorka to překombinovala, zahltila postavama. Bohužel pro mne zklamání.

Mám ráda detektivky, ale psychologické. Tohle bylo na mě už moc ujeté, zbytečné popisování týrání žen, stačilo by naznačit a fantazie by zafungovala. Zde až moc popisné, takže ne ,díky.

Zajímavé čtení, občas nepochopitelné jednání? Ale kdo ví co s člověkem udělá tolik peněz.