AndreaOn komentáře u knih
Myšlenka sice zajímavá, příběh je jakoby motivační, ale bohužel mě moc neoslovilo.
Opět poslechnuto jako audiokniha. Já tuto sérii prostě miluji. Vše je skvěle propracované, nikde nejsou hluchá místa. Jako třešnička, překvapivý závěr. Osobní linky se také posouvají. Dozvíte se i velmi zajímavé věci ze světa vědy a jejího pokroku. A Tilly, tak ta je prostě báječná. Doufám, že v této sérii bude i další díl.
Poslechnuto jako audiokniha. Tato série se mi moc líbí. Britský humor mezi Poem a Tilly je osvěžující, a velmi mě baví. Příběh byl neotřelý a mně to až tak zdlouhavé, jak píší někteří čtenáři, nepřipadalo. Těším se na další díl.
Opet poslechnuto jako audio kniha. I kdyz me moc nebavi "politika", tak me kniha udrzela v napeti az do konce. Je to skvele napsana saga.
To bylo dost dobre, zajimave, neotrele, napinave. Moc se mi to libilo, na to, ze sci-fi neni uplne muj zanr.
Polechnuto jako nádherná audiokniha. Ze začátku jsem z toho úplně cítila krásné pohlazení jako ze seriálu F.L.Věk. Bylo to zkrátka úžasné, těším se na pokračování.
Naprosto drsný, ale skvělý thriller. Neotřelý a zajímavý námět. Prostě napínavé od začátku do konce. U této série je skvělé, že jsou tam vetšinou řešeny dva případy, takže se ani na chvilku nenudíte.
Za mě trochu slabší než předchozí 4 díly, ale i tak byl dobrý a líbil se.
Za me opet naprosto skvele, tato serie je velmi povedena. Ava se taky trochu dala dohromady a zklidnila se. Tesim se na dalsi dil.
Za mě opět vynikající. Je vidět, že se dá napsat skvělý thriller i bez extrémně brutálních scén. Opět, jak bylo zvykem z přechozích dílů, se dvě dějové linky vyšetřovatelů prolínali i s dějovou a myšlenkovou linkou vraha, což mě maximálně uspokojuje. Ava mě opět dost štvala, nicméně moc jsem si to užila a těším se na 4. díl, třeba se tam něco v jejím chování změní.
Pěkné a pro podobným osudem zasažené ženy by moha být motivační...
Přesně ve stejném duchu jako Hunger Games, moc se mi to líbilo a jsem ráda, že vím, jak to vlastně bylo tak nějak se Snowem, aspoň lehce :)
Dočteno jedním dechem..uuuuf...to byla jízda....napívané od samého začátku až do posledních stránek. I když je vrah znám v celku brzy, tak to vůbec neztratilo na napětí a atratkivnosti knihy...budu mít teď zase problém najít něco, co to přebije...
Poslechnuto jako audiokniha. Toto bylo vážně dobré, přesně moje krevní skupina. Těším se na druhý díl.
Tilly byla boží :).
Boží, boží, boží....moc chci další díl, z poslední věty knihy, mě úplně zamrazilo.....poslechuto opět jako audokniha a ty motivy u této kriminální série jsou neotřelé a skvěle vymyšlené, prostě úplně jiné než všechno ostatní. Miluji tuto autorku a doufám, že se brzy dočkáme pokračování...
Nooo, tak to vubec nebylo spatny. Poslechnuto jako audiokniha, skvele nactena. Napeti a zvraty nechybely. Celkovy pribeh a motiv se mi moc libil a tesim se na dalsi dil.
Tak jako to byla bomba, jen zaver me dost prekvapil a mozna i trochu zklamal. Ale namet skvely a proste v dnesni dobe dost realisticky. Podlednich par stranek po zatceni prvniho podezreleho me ale obcas iritovalo, a obcas jsem to vlastne nechapala, ty myslenkove pochody policistu a "neochota" patrat nebo se podivat na vypoved zatceneho z jineho nezaujateho uhlu, ale chapu to asi s temi indiciemi...celkove kniha silena, ale takova, u ktere jsem si obcas chtela kousat i nehty, jak jsem byla napjata.