andrejci komentáře u knih
Krásku a zvíře zbožňuju a toto bylo krásné převyprávění. Ze začátku jsem čekala, že se příběh bude odvíjet ze začátku stejně a až potom tam budou lehké rozdíli. A potom jsem začala číst a bylo to úplně jinak. A to se mi líbilo. Líbilo se mi také, že to nebyl úplně klasický happy end. Ze začátku jsme musela myslet, že to se nepojede úplně podle filmů. Kdo miluje pohádky a zvlášť Krásku a zvíře tak si to musí povinně přečíst.
Musím říct že tenhle díl byl mnohem lepší než první. Začátek byl pomalý. Ale posledních 200 stránek bylo super. Nemohla jsme se od nich odtrhnout. Za mě to je prostě průměrná série, ale jelikož mě druhý díl bavil tak se celkem těším na třetí.
Tohle mě hodně bavilo. Četlo se to samo od sebe. Příběh je super. Je to zase něco jiného a přesto stejné. Hlavní hrdinka je sympatická. Vlastně všechny postavy mi jsou sympatické. Zajímalo by mě, ale o čem bude další díl. Skončilo to tak trochu jinak než jsem čekala takže mě hodně zajímá o čem teda bude. Ale těším se na něho.
Popravdě chvilku mi trvalo než jsme se začetla. A když se mi to povedlo tak musím říct, že to bylo super. Napad na příběh se mi líbil. Bylo to originální. Konec ne překvapil, čekala jsme to trochu jinak. Nebyla jsme z toho nějak unesena, ale zase mi úplně nevadilo. Za mě taková průměrná série.
Já tuhle sersérii prostě miluji. Tenhle díl sice nebyl nejlepší, ale rychle mi utekl. Co bych možná vytkla ta jenom to, že nebyl tak vtipný jak jsem čekala, ale to vůbec nevadilo. Ty vtipné chvilky to pot vynahradili. Těším se na další díl. Ten konec byl prostě plný zvratů. Ještě, že za chvilku vyjde Kralovnovrah.
Nápad na přibeh dobrý, ale čekala jsme od toho víc. Pomalejsi rozjezd,prostředí dobrý a konec zase moc uspěchaný. Klidně to mohla být tlustší knížka,ale s jiným koncem. Styl psaní autorky se mi líbil. Svět ve kterém, se vše odehrávalo se mi taky líbil, ale čekala jsme to prostě jiné. Jsme trošku zklamaná.
Odpočinkové čtení na které jsme se rychle těšila. Pro ty co milují Měsíční kroniky to doporučuji. Jinak mě se to moc líbilo. Bylo fajn se vrátit k mým oblíbeným postavám.
Páni! Půjčila jsem si ji od kamarádky s upozorněním, že prvních 100 stran je nudných a teď se divým, kde přišla na takovou blbost. Bylo to super. Každá postava vás prostě nějak zaujme. Princezna, která neutíká z manželství je krásná změna. Lovkyni si prostě zamilujete už jenom kvůli jejímu slovníku a smyslu pro humor. Lovkyně a princezna mi byly asi nejsympatičtější. Líbily se mi ty země, každá byla jiná a líbilo se mi, že se střídali takže jsem mohla pocítit ty změny. Moc se těším na další díl a doufám, že brzy vyjde další díl. Nemůžu dát jinak než 5 hvězdiček.
No, že by to byla nějaká bomba se říct nedá. Začátek nudný, prostředek už byl lepší, ale pořád to ještě nebylo ono, ale konec byl dobrý. Další díl si přečtu hlavně proto abych věděla jak to skončí. Za mě taková průměrná kniha kde by se hodně věcí dalo ještě zlepšit.
Druhý díl mě zasáhl úplně stejně jako před pár lety možná víc. Je pravda, že byl trošku slabší než první, ale asi tak o 5 %. Od té části jsem díl doslova hltala. Výhoda je, že když už to čtu podruhé všímám si takových detailů, které můžu být do dalšího dílu velmi užitečné. Jen mě mrzí, že jsem to nepřečetla dřív kvůli závěru školy a písemkám. Maasová je úžasná spisovatelka a skvěle všechno prolíná.
Mám pocit, že se tam děje všechno hrozně rychle. Jinak jde vidět, že kniha je spíše pro děti. Líbí se mi tam ta zmínka o ekologii. Čtou to malé děti takže jsou už informovány a budou ses lépe chovat k přírodě. Jinak jako super díl. Ještě, že za chvilku je tady další.
Stejně jako první díl byl tenhle super. Byl plný zvratů. Líbilo se mi, že tam bylo tolik akce nikde se to nevleklo. Wolfa mám asi ze všech nejraději. Jelikož jsme knihomol tak mi tam jedna část trhala srdce. A ten konec? Nutně potřebují další díl.
No tak pro mě to byla taková oddychovka. České autory moc nemusím, ale na tohle jsme slyšela dobré recenze tak sněm to zkusila. Napadá na Šerosvět je dobrý, ale trošičku bych to popravila a bylo by to lepší. Tak nějak jsme věděla kdo bude padouch už od začátku takže to pro mě nebylo až takové překvapení. Skončilo to tak, že nevim jestli bude další díl. Ale jestli bude tak doufám že, vyjde brzy ne až třeba za 2 roky. Jako na českou Young adult literaturu je bylo dobré, ale z hlediska světové Young adult literatury to bylo takové odpočinkové.
Dočteno. A můj názor? Líbilo se mi to. Od Flanagana mám přečtené všechny knížky, takže jsem teoreticky věděla co se bude dít. Docela mi to připomíná to co se stalo v sedmém a desátěm díle. Líbilo se mi vyprávění z Madeiina pohledu a také z Horácova. Co mi vadilo bylo, že tam nebyl moc Will s Haltem. Doufám, že se v dalším díle boudou. Co mi tam ještě chybělo bylo, že když přijel Hal s Volavkou tak se přivítal s Kasandrou jako se starou známou. Pokud se, ale nepletu tak se ani v jednom díle nesetkali. Doufá, že se to ještě nějak vysvětlí.
Tak tohle byla super knížka. Nic se tam nenatahovalo. Pořád se něco dělo. Něco se dělo tam, za chvilku zase tam a najednou konec knížky. Už chápu proč z toho bylo všichni nadšeni když to vyšlo. A stejně jako ostatní potřebuji další díl.
Musím říct že téhle díl byl horší než první. Byla to celkem nuda. Nic se tam nedělo jenom na začátku když dorazili ke konci a všechno se jinak odehrávalo jen na jednom místě což byla celkem nuda. Moc se mi ale líbilo vyprávění z různých úhlů a písně Vendy. Doufám že třetí díl bude lepší.
Tohle byl nejlepší díl z celé série. Bavily, mě ty zvraty a celkově to byla náhrada za druhý díl. Ten konec mě hodně překvapil a nečekala jsem ho. Některých postav mi bylo líto. Pro mladší čtenáře to je super počtení.
Už se nemůžu dočkat dalšího dílu. Na tenhle jsme e čekala dlouho a opravdu se to vyplatilo. Moc se mi líbil ten svět ve kterém žijí. Vztah se psy a oddanost Luňe. Můžu jenom doporučit.
To jako vážně!!! Neříkejte že musím čekat na další díl. Řekněte mi někdo prosím kdy vyjde třetí díl. Dobře teď zpátky k druhému dílu. Hrozně se mi to líbilo. Bylo to skvěle napsané.Moc se mi líbilo, že se tam odehrává zase v jiných světech a do jedné určité dimenze jsem se vrátila hrozně ráda. Ten konec prostě super a celkově se už nemůžu dočkat pokračování. Je super , že tahle je knížka kde nejsou kouzla, draci apod. ale je tam věda, cestování mezi dimenzemi a tak dále. A jak jinak tuhle knížku hodnotit něž 5 hvězdičkami.
Knihu jsme si přečetla na doporučení kamarádky a byla jsem příjemně překvapena. Líbilo se mi, že hlavní hrdinka není stejná jako ostatní. Myslím tím hubená, vysoká nebo statečná. Fey mi proto byla velmi sympatická. Lee je mi povahově taky sympatický. Taky se mi líbilo prostřední střední školy. Autorka to opravdu dobře odhadla. Jediná škoda, že těch elfích věcí tam bylo málo. To cestování časem tam mohlo být častěji. Jinak nápad na knížku je velmi dobrý. Konec se mi líbil a těším se na další díl.