andulka1406 andulka1406 komentáře u knih

Jmenuji se X Jmenuji se X A. J. Molloy

Knížka se mi moc líbila. Moc bych ji nepřirovnávala k Padesáti odstínům. Tenhle příběh má sice společné mladá žena×boháč×jeho tajemství.. ale tady je to hodně o mafii a dozvíte se tu i něco z historie. Každopádně ty mysteria jsou zajímavá. Moc pěkná kniha.

06.06.2013 4 z 5

Prokletí Prokletí Lisa Jane Smith

Knížka se mi líbila. Byla zatím asi nejnapínavější z těch tří. Stefan už se tu neživí lidskou krví, ale zvířecí. Objeví se i Damon a má pro ně velké plány.

13.05.2013 5 z 5

Zrádný anděl Zrádný anděl Ulrike Bliefert

I přes počáteční nedůvěru k prvním pár stránkám se mi knížka velmi líbila. Je napínavá a má velmi dobrý děj. Celou knihu můžete hádat, jak to všechno dopadne. Měla jsem své tipy a občas jsem nevěděla jestli správné. Místy vás kniha může od vašich úvah zmást. Každopádně mě se moc líbila. I když čekala jsem asi horší konec.

04.05.2013 5 z 5

Chuť krve Chuť krve Lisa Jane Smith

Knížka se mi moc líbila. Dozvídáme se tu o minulosti Stefana a Damona. Jací byli po proměně a jak se vyvíjely jejich charaktery. Stefan se nejprve vyžívá v zabíjení a pití lidské krve a Damon truchlí a nechce pít krev. Na konci knihy je vše úplně jinak. Líbí se mi příběh Stefana a Callie, ale myslím si, že se zamilovali moc rychle. Že to nebyla až taková velká láska.

27.04.2013 5 z 5

Zrození Zrození Lisa Jane Smith

Skvělá knížka. mě se četla jedním dechem. Jsem ráda, že vím víc o minulosti Stefana a Damona. Což jako fanoušek Upířích deníků oceňuji. Vážně super a těším se na další díl.

17.04.2013 5 z 5

Černá magie Černá magie Lisa Jane Smith

Knížka se mi moc líbila. Je to první knížka od této autorky, kterou jsem četla. Samozřejmě mě to lákalo, protože napsala moje oblíbené Upíří deníky ( a jakousi stavbu tu najdete. Hodná a zlá dívka /Stefan a Damon/ atd.) Příběh se mi moc líbil a četla jsem jedním dechem. Obálka knížky v ČJ mě taky nadchla, takže pro mě skvělá knížka :-)

07.04.2013 5 z 5

Deklarace smrti Deklarace smrti Gemma Malley

Knížku jsem si vybrala díky tématu budoucnosti. Podle mě by to takhle jednou vážně mohlo být. Místy mě knížka vážně děsila. Ústav pro přebytečné byl strašný. Co všechno museli dělat a jak je shazovali. Aby si uvědomili, že nemají žít. Proboha, vždyť oni si to nevybrali..
Jak řekl Petr-jim tam vážně vymývali mozky a přišlo mi, že vymytý ho měla i Anna, než jí došlo, co tam s nimi vlastně dělají, ale kdy jí to úplně došlo tak podle mě až na konci.
Paní Pincentová a její příběh, že vlastně nakonec byla matka P, no co říct a ta vražda..
Nejvíc mě dostalo jak se obětovali Anniny rodiče..achjo.
Škoda, že kniha vyvrcholila na pár stránkách v závěru.
Mám z knihy rozporuplné pocity - tohle téma je vážně zajímavé.
Knížku jsem přečetla během 24hodin..:)

24.02.2013 4 z 5

Zavržený Zavržený Becca Fitzpatrick

Kniha se mi líbila. Je pravda, že v určitých pasážích mi taky připomínala Stmívání. Ale jinak je děj úplně jiný. Občas mě u knížky mrazilo, občas jsem se musela smát a u konce knihy mi ukápla slza. Knížku musím hodnotit velmi pozitivně. Je to moje první kniha o andělích. Určitě se těším až si přečtu další díly :)

17.02.2013 5 z 5

Jáma a kyvadlo a jiné povídky (34 povídek) Jáma a kyvadlo a jiné povídky (34 povídek) Edgar Allan Poe

Mrazivé a vážně čtivé. Nevím co napsat. Je to vážně dobré.

27.11.2012 5 z 5

Rozmazlená princezna Rozmazlená princezna L. J. Shen

Knížka se mi líbila, dobře se četla. Tento žánr už úplně nevyhledávám, ale jako oddechovka to bylo moc fajn. Nejvíce se mi líbila postava Penna.

Transcendence Transcendence Jewel E. Ann

Kniha mě hodně lákala svým tématem posmrtného života. Bohužel, tam toho bylo trochu méně než bych čekala. Čekala jsem asi něco trochu víc, co se týče "pátrání" po možné reinkarnaci atd. Swayze mi byla sympatická. O Nathanielovi jsme se toho zas tolik nedozvěděli (spíše retrospektivou). Griffin byl fajn, ale že by mě nějak extra zaujal se říct nedá.

Ti, co vidí Ti, co vidí J.R. Erickson

Knížka se mi líbila. Měla na mě trochu takový Stranger Things vibe. Ze začátku jsem byla trochu zmatená z častého střídání času a postav, ale zvyknete si. Čekala jsem to asi více strašidelné a více zasazené do prostředí ústavu. Nicméně se mi kniha líbila a do dalších dílů se určitě pustím.

Kosti v srdci Kosti v srdci Colleen Hoover

Kniha se mi líbila, autorku mám moc ráda. Umí skvěle psát a čtenáře dostat do příběhu. V knihách CoHo je většinou nějaký zvrat, který dokáže zamávat emocemi. I v této knize se to stalo, ačkoliv jsem to čekala, takže jsem nebyla až tak překvapena. Kniha je tentokrát cílena spíše na čtenáře cca 15- 25 let. Ale každý si v knize najde něco svého. Líbila se mi.

17.01.2023 5 z 5

Dítě noci Dítě noci Karen McQuestion

(SPOILER) Kniha se mi líbila moc. Sharon i Niki jsem si strašně oblíbila. Mii mi bylo strašně líto. Horší, když si představíte, že tohle se může reálně někde dít. Alespoň, že měla Mia Griswolda. Musím říct, že na konci mi bylo líto Jacoba a z části i jeho otce.

09.10.2022 5 z 5

Ztracena v bílém šumu Ztracena v bílém šumu Javier Castillo

Bohužel, kolem knihy je takový hype, že me trochu zklamala. Ne, že by byla nudná. Ale některé kapitoly mi přišly zbytečné až opakující se. Defacto v polovině se dozvíme hlavní věc a pak už jen čekáme, jak se to dozví další postavy. Čekala bych také víc rozvinutý závěr. Autora bych určitě nepřirovnala ke Kingovi.

26.02.2022 3 z 5

Dokonalá manželka Dokonalá manželka J. P. Delaney (p)

Moje první knížka od autora. Velmi mě bavila. Pokud vás baví téma robotů a thriller, tak by vás to mohlo zaujmout. Konec jsem takový nečekala, překvapil mě.
Hodnotím 4,5/5

03.01.2022 5 z 5

Bouře a vzdor Bouře a vzdor Leigh Bardugo

Za mě to byl slabší díl než 1. Přišlo mi, že celou dobu se jen chystali na střetnutí s Temnyjem. Bylo tu málo Temnyje. Zachraňoval to Nikolaj, ten mi sedl hned. Alina mě štvala a na Mala zatím nemám moc názor. Bylo mi líto Ženi a Baghry. Nicméně konec nahrává dobrému potenciálu pro další díl. 3,5*

16.05.2021 4 z 5

Srdcerváči. Kniha 1 Srdcerváči. Kniha 1 Alice Oseman

Nevyhledavám žánr LGBT, ale komiks mě opravdu bavil. Je strašně milý a kresby jsou jednoduché ale krásné. Taky jsem se od srdce parkrát zasmála. Potřebuji další díl, abych věděla, jak to bude dál.

21.05.2020 5 z 5

Přiznání Přiznání Anna Todd

Mě to bavilo více než první díl. Ok, není to žádné veledílo, ale svůj účel lehce erotické knihy pro teenagery to plní. Já už dávno teenager nejsem, ale bylo to fajn. V tomhle díle mě vytáčeli víc Tessa než Hardin.

05.04.2020 5 z 5

Cilčina cesta Cilčina cesta Heather Morris

Kniha se mi líbila možná i trochu více než Tatér. Líbila se mi lékařská tematika a bylo zajímavé, jaká pouta byla mezi ženami v Gulagu.

31.01.2020 5 z 5