andy_nejedla komentáře u knih
Parádní pokračování Než jsem tě poznala! :-)
Knížka je hodně čtivá, přečetla jsem ji za pár dní.
P.S.: Nechápu ty komentáře, že to je pokračování/nepokračování, že se Lou změnila a kdo ví, co ještě. Lidi, vás by to také změnilo.
Super knížka, sice mi dlouho trvalo, než jsem se začetla, ale nakonec jsem s ní byla spokojená, ačkoliv Stařík se mi líbil víc. :)
Knížka předčila moje očekávání! Přečetla jsem ji hrozně rychle, protože se do ní dá hodně dobře začíst. Určitě doporučuji. :-)
Hodně čtivý a zábavný, několikrát jsem se při čtení rozesmála a jsem z knížky nadšená. :-)
Stejně skvělá jako první díl! Doufám, že bude i další pokračování nebo jiná série od této autorky. :-)
Knížka je hodně oddychová a líbila se mi, ve chvíli, kdy jsem si říkala, že to je furt to samé, objevila se Gabriela a všechno bylo jinak, dokonce jsem si i řekla, že to nemůže být pravda... :-)
Knížka se mi velmi dobře četla. Líbilo se mi, jak měla více dějových vln a chápu, že se v tom někdo mohl ztrácet, ale pro mě super. :-)
Knížka se mi moc dobře četla a určitě si od J. Moyes určitě přečtu další knížku. Knížku jsem sice četla až po tom, co jsem viděla film a musím říct, že film byl dobře natočený, ale některé věci tam prostě chybí (vyprávění Lou o bludišti).
Sluha dvou pánů je geniální dílo! :-D Byla jsem na něm dvakrát v divadle a i ke čtení to je super. :-)
Knížka se mi hodně líbila, mám ráda humor, který Viewegh používá a jsem moc ráda, že takovou knihu mám v maturitní četbě.
Knížku jsem četla už v lednu a byla jsem z ní uplně nadšená a dneska jsem viděla i film a bylo to stejně skvělé! :-) Určitě doporučuji.
Knihu jsem přečetla za dva dny a mám z ní takové zvláštní pocity, ale to je možná i tím, že jsem několikrát viděla film a až teď jsem sáhla po knížce. Do poloviny knížky se mi vybavovali herci z filmy a souhlasilo to, ale od druhé poloviny to bylo úplně jinak, kniha začala být velmi hektická a autor začal skákat z roku do roku bez toho, aby čtenáře vůbec upozornil, ale jinak se mi příběh a kniha líbila. :-)
Podle mě to je skvělá knížka, která člověku otevře oči... :-)