andy_kobrlova

Velmi důležitá kniha pro každého. Stojí za přečtení. Dobře se čte a otevře člověku oči, pak vidíte sami sebe úplně jinýma očima.

Příběh je všeobecně známý, toto převyprávění je pěkné a škoda, že jsem na něj nenarazila před maturitou - určitě bych Drákulu do maturitní četby dala, protože v tomto převyprávění je na konci i doplnění informací, které jsou v původním románu.

Mně se knížka moc líbila, napínavá do poslední chvíle a už se moc těším na Ve službách zla. :-)

Podle mě nejlepší kniha od tohoto autora. Oproti minulým dvoum knihám ubyly zbytečně dlouhé pasáže. Tento příběh se čte sám a samozřejmě v něm nechybí skvělý humor, jako ve Staříkovi a Analfabetce. :-)

Tohle bylo stejně dobrý, jako byli Manželé odvedle. :-) Velmi čtivé, kapitoly na sebe krásně navazují a konec jsem nečekala. Doporučuji :-)

Myslím, že Nesba už nikdy nepřestanu milovat. Dobře se čte a je napínavé až do posledních kapitol. Už se moc těším na další příběhy HH. :-)

Přiznám se, že se mi do knížky moc nechtělo, když jsem zjistila, do ji napsal, ale kniha se mi moc líbila a konec překvapil a každému, kdo nemá rád HP a chtěl by si knížku přečíst, tak do ní jděte, je parádní. :-)

Co na to říct? Mohlo by to bejt lepší, ale i horší... Nádherná knížka ❤

Kniha se mi hodně líbila a určitě si přečtu od Sparkse další, líbí se mi jeho styl vyprávění. Jediné, co bych téhle knize vytkla, je poslední kapitola, zbytečně se to táhlo a i přesto, že kniha je sama o sobě krátká, tak poslední kapitola (která měla cca 50 stránek) mohla být kratší, proto 4 hvězdičky.

Kdyby se mi nelíbil Will Grayson, tak tuhle knížku, na kterou jsem narazila náhodou, ani nečtu ale proto, že se mi předchozí knížka líbila, tak jsem přečetla i tohle a je to taková vtipná oddychovka. Muzikál jsem četla poprvé a měla jsem z toho strach, ale nakonec jsem spokojená a hlavní postava - Drobek - mi byl sympatický i v této knize. :-) Určitě doporučuji každému, komu se líbil Will Grayson, Will Grayson.

Knížka plná zábavy a se zajímavou obálkou :)

Z knížky jsem stejně nadšená jako z prvních dvou dílů. Hezky napsané, hodně čtivé. :-)

80% stínů je skvělých, zbytek jsou takové méně povedené, ale nápad na knihu je dobrý. :-)

Čekala jsem něco víc. Něco, co bylo slibované na obálce, ale tohle? To je strašné...

Skvělé čtení, každou chvíli jsem se při čtení smála a to byl docela problém, když jsem si četla většinou na veřejnosti. :-D Určitě doporučuju. :-)

Paráda... Úžasný příběh, úžasně napsané, přečteno ve vlaku za dvě hodiny. :-)

Nevím, co jsem od knihy čekala, ale předčila mé očekávání... Určitě si od Sparkse přečtu i další knihy! :-)

Ze začátku mi trvalo, abych si zvykla na styl, jakým je kniha psaná, ale jinak se mi moc líbila a bavila mě. Je čtivá, vtipná, hezká...

Třetí knížka, kterou jsem od Jojo přečetla a určitě si přečtu další. Její styl psaní je skvělý. Knížka je oddychová, ale ne nudná. Příběh je napínavý až do poslední stránky. :-) Určitě doporučuji!

Mně se kniha velmi líbila, přečetla jsem ji rychle, protože kapitoly na sebe navazovaly tak, že jedna končila napínavě a další tím začínala. Jo a konec mě překvapil a kdyby bylo pokračování, tak do něj jdu hned.