ANDY28 ANDY28 komentáře u knih

Deset malých černoušků Deset malých černoušků Agatha Christie

Agátu nemám ráda. Nebýt výzvy, nevezmu její knížku ani do ruky, natož ji číst. Měním názor, smekám a souhlasím s tím, že je to královna detektivek. Brilantní mozek.

26.05.2021 5 z 5

Černé zlato Černé zlato Dana Stabenow

Slupla jsem ji za neděli, příjemná detektivka

24.05.2021 4 z 5

Sestřičky Sestřičky Donna Douglas

pohodové čtení, holkám moc fandím, již jsem jako první přečetla druhý díl, kvalita série ale neklesá

22.05.2021 3 z 5

Sny o pádu Sny o pádu Karen White

Pecka! Každé slovo jakoby napsané pro mě. Láska od 1.písmene. A i když jsem věděla co bude následovat, autorka mě držela v napětí s každou obrácenou stránkou a já si to s ní užívala.

17.05.2021 5 z 5

Nový začátek Nový začátek Marie Lacrosse

Tolik jsem se na 2.díl těšila a nezklamal. Krásný příběh a ještě inspirovaný skutečnými událostmi

10.05.2021 5 z 5

Dítě třetí říše Dítě třetí říše Mandy Robotham

zhltla jsem ji jako malinu, krásné čtení při kterém jsem pochopila, jak nacisté ovládali a manipulovali lidskou psychikou tak, aby způsobili co největší bolest a trápení

03.05.2021 5 z 5

Hezčí svět Hezčí svět Barbora Šťastná

Nádherná čeština, skvělý příběh, nešlo se odtrhnout

29.04.2021 5 z 5

Zapomenuté dívky z Paříže Zapomenuté dívky z Paříže Pam Jenoff

Skvělá Pam Jenoff jako vždy

26.04.2021 5 z 5

Vězňova žena Vězňova žena Maggie Brookes

Ach to byla odvaha, láska a celý vesmír se spojil, aby jim pomohl. Někdy se stačí jen rozhodnout. Úžasný příběh.

21.04.2021 5 z 5

Nezapomeň na mě Nezapomeň na mě Lesley Pearse

tohle bylo dobrodrůžo!!!!

17.04.2021 5 z 5

Černobylské dívky Černobylské dívky Anne Blankman

To bylo nádhérné, obracela jsem stránku za stránkou. Když se to tak vezme, my jsme tehdy v tom 86-tým taky dostali plný zásah a nikdo nám nic neřekl.

15.04.2021 5 z 5

O myších a lidech O myších a lidech John Steinbeck

Miluji knihy Johna Steinbecka, vždy překvapí

12.04.2021 4 z 5

Pátá oběť Pátá oběť Jonathan Dylan Barker

Jsem hodně kritická k thrillerům, čtvrtá opice bomba, ale tohle mě už nudilo, zřejmě si to nejvíc užil sám autor

06.04.2021

Jitra v Dženínu Jitra v Dženínu Susan Abulhawa

Krásná slova, nádherný překlad, silný příběh

01.04.2021 5 z 5

Myšlenky za volantem Myšlenky za volantem Marek Eben

ach, tuhle krásu minulosti již dnešní třicátnici a méně již vůbec nepochopí, což v některých případech (jako čekání na servis od 5:00 ráno) naštěstí! Nádherná nostalgie.

30.03.2021 5 z 5

Osudová léta Osudová léta Marie Lamballe (p)

druhý díl se mi líbil mnohem víc než první, a ráda bych kdyby se natočil seriál plný noblesy, krásné módy a vybraného chování

30.03.2021 5 z 5

Kudy vchází světlo Kudy vchází světlo Louise Penny

Konečně thriller dle mého gusta, parádní počteníčko!!!

25.03.2021 5 z 5

Holky od spitfirů Holky od spitfirů Soraya M. Lane

Skvělé! Miluji letadla a létání a tak jsem se prolétla s holkami.

23.03.2021 5 z 5

Vážka Vážka Leila Meacham

skvělý příběh, ale tak těžkopádně napsaný, anebo špatně přeložený, že prvních 300 a posledních 20 stran bylo pro mne utrpení

21.03.2021 2 z 5

Když jsi odešel Když jsi odešel Brooke Harris

Nádherný lidský příběh a díky výzvě ho můžu darovat své nejlepší kamarádce. Děkuji, že jsi.

18.03.2021 5 z 5