ANDY28 ANDY28 komentáře u knih

Sametové iluze Sametové iluze Petr Čepek

sláva českým spisovatelům !!! Dost mě ale děsí, jak se vzájemně ovlivňujeme a jsme propojeni.

18.11.2020 5

Moře vzpomínek Moře vzpomínek Fiona Valpy

Tohle je tak nádherný příběh

12.11.2020 5

Krámek s hedvábím Krámek s hedvábím Dinah Jefferies

Je to napínavé, čtivé, lehce předvídatelné, řekla bych Vietnamská Agelika, pohádka.

06.11.2020 2

Rudá Joan Rudá Joan Jennie Rooney

Nenáročné, průměrné čtení (ještěže autorka nepsala životopis té opravdové špionky, protože ta paní je mi nesmírně nesympatická) za konec dávám plný počet.

01.11.2020 2

Čtvrtá opice Čtvrtá opice Jonathan Dylan Barker

tak a co napsat? Původně jsem chtěla říct, nechutně zvrácené, autor je blázen. Ale po přečtení měním názor, dávám plný počet hvězdiček a říkám bomba!

26.10.2020 5

Pekařova dcera Pekařova dcera Sarah McCoy

Ach! Já se nemohla odtrhnout. Karanténo díky!

24.10.2020 5

Ztracené dopisy Ztracené dopisy Sarah Mitchell

Kniha se mi moc líbila až na ten divný závěr a chyby v textu

20.10.2020 4

Když má štěstí kliku Když má štěstí kliku Aurélie Valognes

Napsané půvabným jazykem

17.10.2020 5

Sen, který se naplnil Sen, který se naplnil Luca Di Fulvio

Tak tohle byla vážně síla! Brutálnější než triller, měla jsem i špatné sny a fakt jsem myslela že to v půlce vzdám. Abych to vůbec dočetla, přečetla jsem mezitím další dvě knížky. Naštěstí od 270 strany se to začne obracet a skončí to skvěle.

14.10.2020 4

Pivo na Loiře Pivo na Loiře Tommy Barnes

Supr knížka! Vtipná, osvěžující

11.10.2020 5

250 zákonů lásky 250 zákonů lásky Petr Casanova

Nečetla jsem to jako knihu, ale dle nálady jsem si přeskakovala z jednoho tématu do jiného. Jednoznačně se ty rady nedají napasovat na každého, stejně jako šaty, ale pár rad se mi hodilo a líbilo.

30.09.2020 2

Půlnoční modř Půlnoční modř Simone van der Vlugt

Velmi příjemné čtení

30.09.2020 3

Dcery strážce majáku Dcery strážce majáku Jean E. Pendziwol

Fascinující příběh, dovoluji si přirovnat ke knize Velká Samota

26.09.2020 5

Jak být šťastný Jak být šťastný Eva Woods (p)

přečtěte si, každý se v tom najde

23.09.2020 5

Půlnoční růže Půlnoční růže Lucinda Riley

Paní Riley, co mi to děláte?! Já jen četla a četla... A prožívala vše s nima... Ještěže to je jen fikce, uf! ????

19.09.2020 5

Šikmý kostel Šikmý kostel Karin Lednická

Výjimečná kniha o výjimečných lidech, NE! . Je to kniha o obyčejných lidech, ale tak lidsky napsaná, že jsem ji zhltla za 2 dny

12.09.2020 5

Zlomené duše Zlomené duše Simone St. James

no tak ji mám přečtenou, zajímavý námět, ale zpracovaný tak na 50%. Za mně moc překombinované duchařiny a posledních 70 stránek vyslovené utrpení, protože vše bylo řečeno a vysvětleno předtím. Jinak napínavé pohodové čtení, ze začátku jsem se i bála, ale pak zívačka.

10.09.2020 1

Pro tvoje dobro Pro tvoje dobro Ellen Marie Wiseman

Ach jo, to zas byla knížka! Dej mě pohltil tak, že já tam s nima byla ❤️

05.09.2020 5

Zlomení andělé Zlomení andělé Gemma Liviero

Hodnotit tuto knihu, nevím proč má 90%: sice jsem obracela stránku za stránkou a byla zvědavá jak dopadnou, ale cítím se jako by mě někdo oklamal, za mě ztracený čas

31.08.2020 1

Hadí žena Hadí žena Hernán Huarache Mamani

milé ženy, když vám přijde do ruky, určitě si ji přečtěte. Tohle by měli učit ve školách. Pět hvězdiček je málo.

27.08.2020 5