ANDY28 komentáře u knih
Dočteno, uf! Tak dlouho jsem nelouskala knížku ani nepamatuji, ale vydržet stálo za to.
překrásné, nešlo odložit jen obracet stránku za stránkou
Paní Moriarty děkuji! Knížka mi pomohla se vyplakat ze zármutku z odchodu člena rodiny
Poslední knížka do letošní čtenářské výzvy. Asi do 140 stránky jsem si říkala proč má ta knížka tak vysoké hodnocení, když za to nestojí. Pak se stala rodinná tragédie a já jsem se nemohla odtrhnout a příběh mi sedl.
Půvabné, lidské definice štěstí, přečteno díky výzvě! Doporučuji
mělo to spád, i pár krásných myšlenek kvůli kterým jsem to zřejmě měla číst, jinak smutná sonda ze života boháčů
nejdřív jsem si říkala, uf! tolik stránek a když jsem to dočetla tak mi bylo málo
To je talent! Ty úžasné kombinace! Tohle umím při vaření, ale ne při pečení, klobouk dolu
Silný příběh silné a odvážné ženy! Ano souhlasím s kritiky, ano souhlasím že je to fikce, sama jsem se začetla až po 50 stránkách, ale ruku na srdce, kdo z nás by tohle vydržel. Kniha je tak poutavě napsaná, že jsem ji opravdu zhltla za 2 dny. Doporučuji.
nebudu hodnotit hvězdami, je to pohlazení pro romantickou a něžnou duši
moc krásné, moc drsné, moc kruté, a hlavně nadějné jako čas, život a láska
Jo! Jo! Jo! Představa, že budu bez dechu číst téměř 500 stránkový úžasný příběh z Aljašky, tak bych řekla nikdy a to bude nuda. Ještě teď mi buší srdce, jedním slovem bomba!