anibeni komentáře u knih
Čeho je moc, toho je někdy příliš.. V tomto třetím díle bylo všeho moc, zbytečně se to vleklo, zbytečně se tu objevovaly nové války a nové národy a nové světy a v podstatě jsem to dočetla už jen z povinnosti, že přece je to poslední díl.. První dva díly byly super, ale škoda tohohle slabšího třetího dílu..
Yrsa opět nezklamala.. její vynikající knižní série mě baví a tohle nebyla vyjímka.. Nevadí mi, že příběh Frey a Huldara končí, aspoň se můžu těšit na další knihy od Yrsy..
Perfektní oddechovka.. Nic náročného, nic přehnaného a navrch hezký příběh..
Takové hledání sama sebe.. Ať už jde o Annu, Severina nebo Pepeho... Příběh je to velmi příjemný a čte se hezky..
Opět kniha, která mě dostala svým spádem a perfektním dějem.. Zde navíc zafungovala fikce na reálných základech.. paráda..
Chvilku mi trvalo, než jsem se do knihy začetla. Příběh byl oddychový, nenáročný a alespoň pro mě snadno předvídatelný, nicméně kniha jako taková neurazí...
Ne, tohle se prostě moc nepovedlo... Přitom námět byl super, ale jinak to bylo nudné, nezáživné, strašně mi tam vadilo vkládání "komentářů" od sledujících.. Dočetla jsem jen ze zvědavosti, ale musela jsem se přemáhat.
Trošku jsem se bála, abych se nezačetla do něčeho, kde se to bude pouze hemžit fakty a jmény. Opak byl pravdou - čekalo mě velmi napínavé přecházení šumavské hranice v místech, kde to tak dobře znám a hltala jsem příběhy celé rodiny Josefa Hasila.
Potřebovala jsem něco na pohodu a tohle mi to asi splnilo, ale podle anotace jsem čekala trochu víc..
Stále velmi čtivý příběh... i když tento díl mi přišel možná o malinko slabší než díly předešlé, neubralo to na napětí ani zvratech v ději... Torak i Renn dospívají a Pojídači duší jsou stále kolem nich..
Nádherná kniha plná dobrodružství malého Toraka a jeho Vlčka.. A opět se mi zde potvrdilo to, že krásnou knihu nedělá 600 stran a víc, ale samotný příběh..
Dobře napsaná kniha, která se čte sama.. sice jsem zhruba od půlky začínala tušit rozuzlení příběhu, ale to mi neubralo na napětí a chuti zjistit, jak to teda bylo...
Příběh to byl hezký, ale chybělo tomu dle mého názoru lepší propracování...některé pasáže mi tam přišly nedotažené..
Svět Arkhamu a Prastarých znám z deskovek, byla jen otázka času, kdy se pustím i do čtení díla H.P. Lovercrafta. Povídky obsažené v této knize mi sedly, nejvíc se mi ale líbila Hrůza v Dunwichi. V horách šílenství a ve Stínu z hlubin času mi některé pasáže přišly až moc natahované, nicméně naprosto detailní popis "staveb" mě uchvátil..
I když se mi trilogie opravdu moc líbila a čtení jsem si užívala, bylo by pro mne lepší, kdyby to také u trilogie zůstalo. Tohle nafukování již uzavřeného děje mi přijde zbytečné... Ano, je to čtivé, protože Cassandra Clare umí psát, ale někdy opravdu méně znamená více...
Tohle bylo o dost slabší než první díl, Kavárna v Kodani. Sice to bylo příjemné oddychové čtení, ale to je tak asi vše..
Ani tento díl nemá chybu a knihu jsem četla s napětím, jak se vše vyvine a jak to vlastně dopadne.. Baví mě hrozně moc ty historické úvody a dějová linka knihy, kterou tato historická událost sleduje..
Děj knihy byl opravdu poutavý, i když styl psaní mi úplně nesedl. Nicméně dalo se to zkousnout a knihu jsem zhltla za jeden den.
Krásný a čtivý příběh a i když jsem velmi brzo začala tušit souvislosti, nevadilo mi to..