annamc annamc komentáře u knih

Destrukční deník Destrukční deník Keri Smith

Zábavné a vtipné úkoly!!Všem kdo se chtějí pobavit doporučuji!!

12.06.2015 5 z 5

Aliance Aliance Veronica Roth

Po té co jsem Alianci dočetla,jsem měla smíšené pocity.Zaprvé jsem byla na autorku naštvaná za to,co Tris udělala(nebudu rozebírat dopodrobna pro ty co Alianci ještě nečetli).Zadruhé jsem byla z celé série nadšená a moc se těším,až si všechny knihy přečtu zase znovu!!Ale teď jdu na navazující knihu Čtyřka.PŘEČTĚTE SI TO TAKÉÉÉÉÉÉEÉE!!!!!!!!!!!!!!!JE TO SUPÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR!!!!!!!!!!!!MILUJI TUTO SÉRII

08.06.2015 5 z 5

Lolita Lolita Vladimir Nabokov

příběh jako takový se mi líbil, ale na mě byla kniha až moc zdlouhavá a posledních tak sto stránek jsem ani nedočetla, nebavilo mě to:(

19.06.2019 3 z 5

Dvůr mrazu a hvězd Dvůr mrazu a hvězd Sarah J. Maas

Milá oddechovka oproti třetímu dílu!

20.03.2019 3 z 5

Říše bouří Říše bouří Sarah J. Maas

Aaaaa další díl prosím 33

19.08.2018 4 z 5

Gemina Gemina Amie Kaufman

Fajt skvělé, po Illuminale jsem byla smutná, že už tam nebude příběh Kady a Ezry ale vůbec mi to nevadilo, Hanna je skvělá a ten nápad s Geminou? Úžasný :)))

23.06.2018 4 z 5

Dvůr křídel a zmaru Dvůr křídel a zmaru Sarah J. Maas

Skvělé, skvělé, skvělé! Nejvíce se mi asi líbil druhý díl ale tenhle rozhodně předčil očekávání!!! A Rhys je prostě dokonalej O:)))

16.05.2018 5 z 5

Stephen Hawking: Jeho život a dílo Stephen Hawking: Jeho život a dílo Kitty Ferguson

Zajímavé na doplnění zajímavostí o úžasné osobě Stephena Hawkinga, četla jsem jen části:))

26.01.2018 3 z 5

Sherlock Sherlock Guy Adams

Opravdu miluju seriál ale tohle mě zklamalo, nudila jsem se:((((

17.11.2017 2 z 5

Podivné město Podivné město Ransom Riggs

Knížka se čte velmi dobře, příběh je velmi podivný:)))

12.10.2017 3 z 5

Proč? 13x proto Proč? 13x proto Jay Asher

Kniha se četla rychle a vlastně mě bavila. Ale ty důvody mi nakonec připadaly trochu jako hloupost :D Už se těším na seriál 0:)

25.05.2017 4 z 5

Erebos – Hra, která zabíjí! Erebos – Hra, která zabíjí! Ursula Poznanski

Fajn knížka, trochu děsivá představa, posledních 80 stránek jsem se nemohla odtrhnout:D:)

17.04.2017 5 z 5

Příběhy nestylový TV celebrity Příběhy nestylový TV celebrity Rachel Renée Russell

Prostě další skvělá mimoňka:DCo dodat..?:););D

17.06.2016 4 z 5

Za zrcadlem Za zrcadlem Alina Bronsky

Knížku jsem ani nedočetla.Skončila jsem u 162 stránky.Prostě mě nebavila.Rozhodně zajímavý námět,ale mě prostě nezaujala
Za Ksy dávám 2*

09.06.2016 2 z 5

DivergentCzech DivergentCzech * antologie

Krásné povídky,z nichž by spousta byla dobrým námětem pro napsání opravdového knižního příběhu.

30.03.2016 5 z 5

Doktor Proktor a prdicí prášek Doktor Proktor a prdicí prášek Jo Nesbø

Tuhle knížku jsem četla už po 3 a ja pořád zábavná.Jak tohle někoho napadne?

17.02.2016 4 z 5

Příběhy nešťastný lásky Příběhy nešťastný lásky Rachel Renée Russell

Mimoňka nikdy nezklame!!;);):D

12.01.2016

Spáleniště: Zkouška Spáleniště: Zkouška James Dashner

Bylo to horší než 1.díl.....ale stále super!!!Chvílemi jsem ani nedýchala,strašidelné to bylo taky a nejvíc se mi líbila Brenda:)

12.01.2016 4 z 5

Labyrint: Útěk Labyrint: Útěk James Dashner

BOŽE!!Naprosto super nápad,napínavé a strhující,nejlepší bylo závěrečné luštění kódu;)Super!!

12.01.2016 5 z 5