Antoaneta komentáře u knih
Tak tahle kniha byla super donutila mně číst dlouho do noci-musela jsem prostě dočíst a vědět jak to vše dopadne.Vyprávění z pohledu 3 žen mně prostě bavilo,Rachel jsem držela palce a doufala že vše zvládne a bude v pohodě.Čtení jsem si užila za sebe mohu knihu vřele doporučit.
Na tuhle knihu jsem byla hodně zvědavá a zklamaná rozhodně nejsem.První kniha kterou jsem od této autorky přečetla se mi líbila moc a těším se až si přečtu i V šedých tonech která dle recenzí slibuje ještě větší zážitek.Potrhaná křídla -velmi pěkná čtivá kniha,zajímavý příběh který mně upoutal hned od začátku a velmi nerada jsem čtení přerušovala.Celou dobu jsem držela Josie palce aby si splnila sen a dostala se pryč ze Čtvrti povedlo se jí to? To neprozradím to si přečtěte sami prožijte spolu s Josie její příběh seznamte se s lidmi kteří jí obklopují a vstupte s ní do knihkupectví ve kterém pracuje kniha rozhodně stojí za přečtení je to takové příjemné pohlazení.
Pěkná čtivá kniha taková oddechovka by se dalo říci ale spousta věcí se skrývá pod povrchem,spousta věcí není tak jak se zdá na první pohled.Postupně kniha rozkrývá skrytá tajemství-velmi dobře zpracované téma za sebe doporučuji opravdu stojí za přečtení.
Tak tahle kniha je pro mne velmi příjemné překvapení- krásná obálka úžasný příběh přečetla jsem na jeden zátah,rozhodně doporučuji stojí za přečtení.
Další autorova kniha kterou jsem přečetla a jako Ove a Babička tak i Brit-Marie je prostě skvělá nemám co víc dodat snad jen to že ji prostě musíte přečíst.
Moje druhá kniha od autora jako první jsem četla Oveho a z toho jsem byla nadšená.Tahle kniha je úplně jiná ale skrývá v sobě stejné kouzlo jako Ove.Pro někoho je to možná kniha nudná zdlouhavá ale pro mně je to zajímavý náhled do života jedné rodiny a nájemníků jednoho domu očima malé holčičky.Bylo to velmi hezké čtení za sebe mohu jedině doporučit.
Skvělá kniha moc dobře se mi četla mohu všem jedině doporučit.Náhled do života Oveho a do jeho duše mně zaujal natolik že jsem si knihu pořídila i jako audio a i vt é audio podobě je to naprosto úžasný zážitek.
Z této knihy mám rozporuplné pocity.Na jednu stranu téma je velmi zajímavé příběh dobře podaný, na stranu druhou je na můj vkus všechno moc rozvláčné,utahané až místy nudné.Mojí mamince nebo babičce by se kniha určitě zamlouvala ale mně nijak zvlášť nenadchla.
Pěkná detektivka s nečekaným rozuzlením.Možná se děj zdá až moc rozvláčný pro někoho možná nudný ale mně se to líbilo.Dýchne na vás pohoda malého městečka kde by člověk zločin nečekal.Prostě taková klasika žádný krvák a jako bonus je i moc pěkná obálka knihy.
Tahle kniha je pro mne velice milé překvapení četla se mi skvěle a velmi nerada jsem čtení přerušovala.Moc pěkně podaný příběh několika generací rodiny jejíž členové to v životě neměli zrovna lehké.Zajímavé bylo sledovat jak politické změny a válka zasahují do jejich životů a nutí je dělat těžká rozhodnutí.Zvláštní na této knize je ,že ač je tam spousta smutných událostí nezanechá v čtenáři tísnivé pocity je to psáno lehkou čtivou formou nejmladší ze tří generací žen Anežka čtenáře provází jejich osudy,opravdu mohu doporučit rozhodně stojí za přečtení.
Moje první kniha od autora a klobouk dolů to bylo super čtení.Detektivky moc nevyhledávám ale tahle se mi četla skvěle,sice zpočátku mne mátla spousta jmen která se neustále střídají a také časové posuny,ale později se vše tak nějak poskládá a děj čtenáře pohltí a najednou je konec.Za sebe doporučuji kniha stojí za přečtení.Určitě si přečtu i další autorova díla.
Tahle kniha je pro mne velice příjemné překvapení -moc pěkné čtení,krásný příběh který mne vtáhl do děje a doslova jsem hltala stránky abych věděla jak to dopadne.Časem si knihu ráda přečtu znovu a chystám se i na další dílka od autorky.
Úžasná kniha,krásný silný příběh o nelehkém životě jedné ženy která i v nejtěžších obdobích svého života dokázala najít štěstí a poprala se statečně s každou nepřízní osudu.Napsáno pěknou čtivou formou příběh mně zaujal hned od začátku přečetla jsem knihu za jeden den a užila jsem si každou stránku a autorce věřila každé slovo.Mohu všem jen doporučit kniha rozhodně stojí za přečtení.
Skvělá detektivka,dobře propracovaná mně se líbila moc.Zpočátku se zdá že se souběžně rozjíždí několik dějových linií,čtenáři se zdá že spolu absolutně nesouvisí nechápe proč je tam psáno o určitých lidech když s příběhem nesouvisí ale časem pomalu a plíživě se dějové linie protínají a vše do sebe po kouskách zapadá.Čtenář už si myslí že tuší kdo a proč tu kterou věc udělal ale záhy zjistí že se spletl.Konečné rozřešení je velmi zajímavé a nečekané.
Krásná romantická knížečka přečetla jsem za jedno odpoledne nedokázala jsem se od ní odtrhnout.Pokud hledáte pohodové romantické čtení tato kniha určitě potěší.Rozhodně stojí za přečtení.
Knihu jsem přečetla jedním dechem je to nádherný příběh ,hlavní hrdinku jsem si zamilovala okamžitě a s napětím sledovala jak odhodlaně jde za svým cílem ač cesta k němu je velmi složitá.Pro mně je to jedna z nejlepších knih a určitě si ji pořídím do své domácí knihovny.Rozhodně doporučuji stojí za přečtení.
Velmi příjemná a čtivá detektivka určitě stojí za přečtení.Za sebe mohu jen doporučit.Cormoran Strike i asistentka Robin jsou mi sympatičtí, už se těším na další díl .
Tahle kniha mne zaujala hlavně obálkou ta je prostě nádherná,původně jsem chtěla dát jen 4 hvězdy ale za obálku jsem ještě jednu přidala.Je to krásné čtení, pro -náctileté mladé dámy ideální kniha.I mně se moc líbila a určitě si přečtu i další díly a ráda celou sérii koupím pro svoji dceru bude nadšená.
Nádherná obálka a úžasný příběh.Kniha mne velmi překvapila původně jsem chtěla jen nakouknout a číst něco jiného a ke knize se vrátit později,no nedalo se musela jsem příběh dočíst stránky jsem doslova hltala.Za sebe knihu mohu jen a jen doporučit určitě stojí za přečtení.Příběh mladičké královny je okouzlující a doufám že se pokračování dočkám co nejdříve.Královnu Kelseu jsem si zamilovala a imponuje mi velmi i svojí láskou ke knihám.
Další krásná kniha od Noaha Gordona- příjemné pohodové čtení.Provede čtenáře životem v malé chudé vesničce zasvětí do tajů vinařství,nechybí ani splněné sny a láska.Opravdu moc hezké čtení třeba na pošmourné podzimní večery můžu jen doporučit.