Antoaneta Antoaneta komentáře u knih

Šaman Šaman Noah Gordon

Nejprve jsem přečetla Ranhojiče ten mně nadchnul myslela jsem že tento díl už mně tolik neosloví ale omyl opět jsem nadšená kniha dle mého není už tolik napínavá jako Ranhojič ale kvalita je určitě srovnatelná.Tuto knihu můžu vřele doporučit opravdu stojí za přečtení a rozhodně si ji koupím stejně jako Ranhojiče protože k oběma se určitě ráda vrátím.

10.06.2014 5 z 5

Děti z Bullerbynu Děti z Bullerbynu Astrid Lindgren

Úžasná kniha moc ráda jsem ji četla nyní se ji chystám koupit pro své děti.Krásné příběhy které děti prožívají dokáží dětskou dušičku vtáhnout do příběhu.Doporučuji do každé dětské knihovny.

10.04.2014 5 z 5

Rybí krev Rybí krev Jiří Hájíček

Velmi zdařilá kniha ,čtení jsem si užila co víc dodat vše už je popsáno níže .

18.06.2016 4 z 5

Slzy prodaných dívek Slzy prodaných dívek Monika Wurm

Po této knize jsem sáhla náhodou v knihovně ,je to dílko celkem čtivé nicméně málo uvěřitelné.Čekala jsem skutečné příběhy unesených dívek a dostala jsem příběh ve kterém je až příliš neuvěřitelných náhod a dějových zvratů.Ale nic to nemění na tom že knihu jsem přečetla velice rychle zajímalo mne jak to s Malayou dopadne.Pokud hledáte nenáročné lehké čtení romantiku a náhled na život v Dubaji klidně po knize sáhněte.

13.02.2016 3 z 5

Elita Elita Kiera Cass

Stejně jako Selekce má i Elita nádhernou obálku i obsahově mně kniha dost bavila.Za sebe dávám plný počet hvězd a těším se na další díl.

28.01.2016 5 z 5

Penzion Růžový přístav Penzion Růžový přístav Debbie Macomber

Kniha mne velmi mile překvapila čekala jsem přeslazenou romantiku ale dostala jsem velmi pěkný příběh několika lidí kteří se v malém městečku snaží vyrovnat s minulostí.Je to pohodové nenáročné čtení třeba na dovolenou nebo jen tak pro relax.

25.01.2016 4 z 5

Kufr paní Sinclairové Kufr paní Sinclairové Louise Walters

Krásná obálka a velmi hezký příběh.Knihu ráda doporučím,četla se mi dobře takové milé hezké čtení.

23.04.2015 4 z 5

Rudá jako rubín Rudá jako rubín Kerstin Gier

Hezká obálka, milá čtivá kniha s trochou romantiky i tajemství.Úžasný a originální příběh, pro-náctileté slečny super.Určitě si přečtu i další díly.

08.04.2015 4 z 5

Každé řešení má svůj problém Každé řešení má svůj problém Kerstin Gier

Tahle kniha je pro mně velmi milé překvapení.Přečetla jsem ji za jedno odpoledne a skvěle jsem se bavila.Velmi ráda doporučím dál rozhodně stojí za přečtení.

25.03.2015 4 z 5

Kašmírový šál Kašmírový šál Rosie Thomas (p)

Velmi hezký příběh- krásné pohodové čtení takové čtenářské pohlazení. mohu jen doporučit rozhodně stojí za přečtení.

02.03.2015 4 z 5

Pekáč buchet Pekáč buchet Kateřina Petrusová

Úžasná,milá,vtipná kniha přečtená jedním dechem.Rozhodně stojí za přečtení dokáže krásně zvednout náladu či zpestřit ne příliš vydařený den.

23.02.2015 5 z 5

Královské tajemství Královské tajemství Lenka Cyprisová

Tak tahle kniha mně příjemně překvapila .Četlo se mi moc dobře ,příběh je pravda trochu jednoduchý ale nedá se mu upřít originální nápad.Historická linka která se tu odvíjí současně s příběhem ze současnosti je velmi zajímavá.I když je to příběh smyšlený nepostrádá jisté kouzlo.Kniha mně bavila rozhodně stojí za přečtení ráda doporučuji, kdo má rád historii a romantiku tak s chutí do čtení.

20.02.2015 4 z 5

Manželský omyl Manželský omyl Jennifer Probst

Další moc pěkný příběh od této autorky přečetla jsem za jeden večer.Pěkná milá kniha.

12.02.2015 4 z 5

Mizerná karma Mizerná karma David Safier

Skvělá,vtipná kniha taková oddechovka- na odreagování a relax super.Rozhodně doporučuji stojí za přečtení.

10.02.2015 4 z 5

Kuchařka ze Svatojánu Kuchařka ze Svatojánu Eva Francová

Tak tahle kuchařka je skvělá!!!Líbí se mi obsah i zpracování celkově i obálka je krásná.Měla jsem ji půjčenou z knihovny ale určitě si jí co nejdříve koupím líbí se mi moc.

19.12.2014 5 z 5

Danteho holka Danteho holka Courtney Cole

Čtivé lehké čtení taková oddechovka pro náctileté bezva ale i mně se celkem zamlouvala tahle romace.

23.11.2014 3 z 5

Dívka se sněhem ve vlasech Dívka se sněhem ve vlasech Ninni Schulman

Velmi zdařilá detektivka,krásná obálka,dobře se čte,vtáhne vás do děje hned po pár stranách.Mohu jen doporučit určitě stojí za přečtení.

05.11.2014 4 z 5

Králova milenka Králova milenka Candace Robb

Kniha pro mne byla velkým překvapením.Nalákala mne zajímavá obálka i název.Dle komentářů zde jsem čekala vcelku nudné čtení ale opak je pravdou.Prožívala jsem příběh Alice stránku po stránce a užívala jsem si každý řádek.Líbí se mi podrobný popis třeba toho co si lidé oblékali v té době z jakých látek měli ušité šaty i jaké vybavení měli ve svých domech.Je to zajímavá sonda do života u dvora , podrobným popisem prostředí a šatů a veškerých detailů má člověk pocit že se událostí přímo účastní,dokázala jsem se dobře vcítit do Alice a lépe pochopit jak se v té době lidem žilo.Za sebe knihu vřele doporučuji stojí za přečtení.

02.09.2014 5 z 5

Kronika rodu Medicejů - Strážci moci Kronika rodu Medicejů - Strážci moci Rainer M. Schröder

Nečekaně velmi pěkná kniha- poutavý příběh ,na své si přijdou milovníci historických románů ale i romantických příběhů.Kniha se četla velmi dobře nemohla jsem se od ní odtrhnout rozhodně stojí za přečtení.

22.08.2014 5 z 5

Deník Gréty Kaiserové Deník Gréty Kaiserové Klára Janečková

Moc pěkná kniha zajímavé téma a moc dobře zpracované,do červené knihovny bych knihu nezařadila.Občas se mi děj zdál poněkud přehnaný ale na druhou stranu kniha člověka nutí k zamyšlení proč se vše stalo tak jak je napsáno a kdo vlastně na tom nese vinu.Opět se ukazuje že žít s muslimem nese spoustu problémů jejich tradice a víra jsou pro ně vším a žena u nich neznamená nic nemá žádná práva nikde nemá zastání.Kniha se mi četla se moc dobře a fajn byly i pasáže psané formou deníku který píše Gréta své sestře za sebe doporučuji k přečtení.

15.08.2014 4 z 5