Apathe komentáře u knih
Knihu jsem přečetla jedním dechem. Má své kouzlo, které přiměje člověka k zamyšlení. Je velice čtivá, proto můžu tuto knihu jen doporučit.
Kniha je velice stručná, zachycuje jen pár dní útěku. V některých chvílích mě mrzelo, že děj není víc rozepsaný. Přišlo mi jako by se autorka nechtěla vracet k některým událostem a tak je zmínila jen okrajově.
Kniha se četla velice dobře. Ze začátku mě hodně chytla, jen ke konci byla malinko předvídatelná. :-) Ale i přes to se mi kniha líbila.
Úžasná kniha se silným příběhem. Egypt a jeho historie je mojí vášní a tato kniha si našla místo v mém srdci. Řeku bohů mohu jen doporučit.
Knížka jako celek je velice zajímavá. Některé povídky byly velice hezké, jiné mě trošku zklamali. Ale každá spisovatelka je jiná a není se čemu divit.
Sirotčinec slečny Peregrinové pro podivné děti je zvláštní, dobrodružný, chvílemi napínavý příběh. Od začátku knihy jsem se nemohla odtrhnou, ale ke konci už ztrácela to kouzlo. I přes to stojí za přečtení.
Od této knihy jsem očekávala víc... Trošku mě mrzely stále se opakující myšlenky... Myslím že jsou i lepší knihy v podobném duchu...
Od děje jsem se nemohla odtrhnout. I když jsem se párkrát z postavách ztrácela. Kniha je napínavá a občas jsem pocítila sama strach.
Není to špatná kniha, ale nemohla jsem se do ní pořádně začíst. Čekala jsem od toho víc.
Kniha se mi velice líbila. Lehce jsem se od ní začetla a nešlo se mi od ní odtrhnout. Zajímavý děj, těžko předvídatelný. Vřele doporučuji.
Knihu jsem přečetla jedním dechem. Byla napínavá, s docela nečekaným závěrem. Velice se mi líbila.