Arsi komentáře u knih
Celkem dobře napsaná kniha. Bohužel jsem zjistila, kdo je vrahem, ještě dost dlouho před koncem. Kniha byla dost depresivní a proto se k ní asi už nikdy nevrátím.
Neskutečný příběh ve skutečném světě. Dost těžko si dokážu představit, jak hrozné je být dítě ulice. Těžko se to vyjadřuje slovy...
Nádherná, čtivá kniha. Rozuzlení mě překvapilo. Zase jedna z knih, která se "zažere" pod kůži.
Skvěle napsané, má to spád a napětí a je to vlastně i psychologické drama. Nemohla jsem se odtrhnout, doporučuji
Pěkná, čtivá detektivka. Manželé odvede byla o fous lepší, ale přesto jsem se na knihu těšila a četla a četla.
Zase další čtivá kniha od Woodové. Exotická Havaj a její historie, romantika. Vše, co se dá od autorky očekávat.
Nádherně napsaná kniha se silným příběhem. Pořád musím myslet na Mika ale i na Maxe. Rozhodně doporučuji přečíst, stojí to rozhodně za to.
Dala bych víc hvězdiček než 5, kdyby to šlo.
Krásně napsaná kniha. Smutná, ale i takový život je. Skvělé zakončení příběhu.
Krásně napsaná kniha, pěkné zakončení osudů rodiny Melzerů a ostatních členů domácnosti. Vtipné, čtivé.
Zatím nejlepší z této série. Klasická anglická detektivka, dobře se čte, prostě mě baví.
To nejlepší nakonec. Robert Hunter je prostě jednička. Od knihy nelze odejít, úplně vás vtáhne do děje. Carter je snad jeden z nejlepších současných spisovatelů detektivek. Rozhodně doporučuji přečíst celou sérii.
Další skvěle napsaná detektivka. Svižná, čtivá a zajímavá zápletka. Robert Bryndza prostě nezklame.
Kniha se mi moc líbila. Smutná, pravděpodobně autobiografická a také řekla bych docela reálná. Některé ženy se své zamilovanosti jsou úplně slepé a hluché, nechají se využívat zamindrákovanými muži a dělají to rády. Škoda, že je to poslední kniha od autorky. Doporučuji, hlavně ženám.
Těžko se mi tato kniha hodnotí. Smutné, drsné, těžko uvěřitelné. Dobře napsané, plné beznaděje a bolesti.
Další, bohužel poslední, skvěle napsaná kniha. Sanson je pro mě "Pan spisovatel". Rozhodně doručuji přečíst si všech šest dílů.
Kniha se mi moc líbila. Dobrý způsob, jak se něco dozvědět o historii Anglie. Příjemné čtení, doporučuji.
Kniha mě hluboce zasáhla. Těžko se mi o ní píše. Je v ní krása, láska a bolest.
Krásně napsaný román plný lásky, přátelství, čestnosti a oddanosti, ale i lidské krutosti, falše a bezohlednosti. Rozhodně doporučuji přečíst.
Dojemná a poutavá kniha. Moc pěkné čtení. Snoubí se historie se současností. Jako vždy Jojo Moyes nezklamala. Přečteno jedním dechem. Doporučuji.