Arsi komentáře u knih
Příjemné a čtivé. Kniha se čte dobře a už se těším na další díl.
Jako vždy skvělá detektivka. A jako vždy skvělá Kate. Rozhodně doporučuji přečíst celou sérii a doufat, že nebudeme muset čekat dlouho na další knihu.
Vybrala sem si tuto knihu na základě Čtenářské výzvy a nelituji toho. Byla čtivá, napínavá, plná napětí a emocí.
Krásná, hodně emotivní kniha. Chvilku mě trvalo, než jsem se začetla, ale pak se to rozjelo. Byl to silný příběh, který rozhodně stojí za přečtení.
Zajímavá a hlavně poučná kniha. Málokdo asi tuší, co vše lze zažít v muslimské zemi. Láska je krásná, ale je tam velké ALE...
Krásně napsaná kniha. Autorka opět nezklamala. Trochu smutná, ale čtivá. Kniha je nabitá emocemi, moc dobře se čte.
Skvělá kniha. Hodně brutální, ale velmi čtivé. Těžko se od knihy odchází.
Skvělé, čtivé, drsné. Trochu mi to připomíná knihy od Chrise Cartera. Na prvotinu opravdu super. Napínavé od začátku do konce. Vrhám se na další díl.
Další skvěle napsaná kniha. Napínavý příběh, který má spád. Těžko se od takové knížky odchází. Doufám, že Robert Bryndza, nás čtenáře, nenechá dlouho čekat na další díly.
Srovnávat se "Světly" se nedá. Trochu zvláštní, zasněný příběh o lásce a odpuštění. Román je plný citů, emocí a zoufalství. Nádherný popis krajiny a hlavně ty sněhové vločky...
Anthony Doerr je mistr slova. Doporučuji.
Krásná kniha plná lásky i lidského utrpení. Myslím si, že hluboce zasáhne každého čtenáře svým příběhem na který se těžko zapomíná. Výborně napsané a rozhodně doporučuji k přečtení.
Jako vždy skvěle napsané, plné napětí a zajímavé rozuzlení. Sice zase hodně brutální, ale to k Carterovi už patří. Opět přečteno jedním dechem.
Napínavé, skvělé, čtivé. Tma byla nejlepší ze všech tří knížek a 5 hvězdiček si rozhodně zaslouží.
Moc krásná kniha. Sice smutná, ale i to k životu patří. Čekala jsem jiný konec, ale to nic nemění na tom, že je to kniha, kterou by si měl přečíst každý. Už se těším na druhý díl.
Opakuji se, ale knihy od Lindy Castillo jsou prostě pecka. Jako vždy je kniha napínavá a čte se velmi dobře.
Moje první setkání s autorkou a určitě ne poslední. Kniha se mi moc líbila.
Prostě pecka! Skvělá kniha, ještě o něco lepší než první díl.