astra3

Takové milé čtení o životě. Střídají se smutné i veselé příběhy. Četlo se to příjemně.

Moc hezký příběh. Víc se mi líbí historický příběh, i když je vlastně dost smutný.

Tak to bylo brutální, napínavé. Ale četlo se a četlo a šup byl konec.
Joona má si 10 životů na každý případ. Už se nemůžu dočkat dalšího dílu.

Jako začátek nové série super. Už se těším na další díl. Harry a Maddie jsou dobrá dvojka.

Dokonalé, romantické, vtipné. V současné době velmi milé rozptýlení. Doporučuji.

Námět byl super, ale skutečnost trochu slabší. Autor nevyužil potenciál. Vůbec neřešila případ, na který byla najatá.

Pěkná romantika. Jen trochu neuvěřitelná. Jak Archer po 20 letech ke štěstí přišel.

Velmi pěkný příběh. Spletitý, plný zvratů. Gaidemar je skvělý hrdina.
Doporučuji

Čtivé, napínavé. Už se těším na další. Kate s Tristanem jsou skvělá dvojka.

Začátek děsivý. Příběhy obou hlavních hrdinů jsou příšerný. Ale pak je to příjemná oddechovka.

Za mě dobré, ale asi se tím vyřešil i poslední případ. Škoda, tak snad autor přijde s novou sérií.

Krátká detektivka, kde se člověk dozví spoustu zajímavostí o Aljašce a původních obyvatelích. Kate má asi 9 životů.

První polovina asi lepší. Druhá trochu krkolomná. Nejsympatičtější byla kozička Pixy.

Milá romantika. Ideální na dlouhé zimní večery. Úplně mě nadchla atmosféra Islandu. Hned bych se sbalila a navštívila tento hotel. Jen aby tam na mě čekal Alex.