astra3 komentáře u knih
Čtivé, brutální a napínavé. Nesnáším náboženské fanatiky. Ava mi občas lezla na nervy.
Tak další díl je za mnou. Stál za to. Ta poslední kapitola mě mohla zmást. Ještě, že vím, že David Raker je nesmrtelný.
Napínavé. Po prvním dílu příjemné překvapení. Reálnější. Doporučuji.
Nevím, ale asi po 200 stranách mě to totálně přestalo bavit.
Tak to bylo dost dobrý a zároveň děsivý. Rodinu si nikdo nevybírá. Pěkné, doporučuji.
Škoda, že ti krásní bohatí mají tolik problémů. No, kdo by nechtěl milujícího alkoholika?
Jako vždycky super. Napínavé od začátku do konce. Kate má určitě aspoň 9 životů.
2. díl byl snad ještě lepší než 1.
Naprostá spokojenost. Zaklínač mě baví.
Velmi zajímavé téma. Bavila mě i problematika umělé inteligence. Svižné, napínavé, čtivé. Za mě super.
Velmi příjemná romantika. Sérii o této rozvětvené rodině čtu ráda. Vtipné, svižné.
Ani se mi nechce věřit, že trilogii psal jeden člověk. Třetí díl asi nejlepší. Tak dám autorovi ještě šanci ...
Viděla jsem seriál a rozhodla se přečíst knižní podobu. Vůbec nelituji. Už mám připravený druhý díl.
Tato série je velmi dobrá. I tento díl napínavý, spousta zvratů, prostě super. Už na mě v knihovně čeká další díl. Doporučuji.
No nevím, co napsat. Mně to přišlo jako parodie. Hlavní hrdinka úžasně sečtělá (asi z minulých životů dle nabitého programu) a zároveň má problém s agresivitou. Docela nuda.
Tak to byl mazec. Hodně zamotané, ale čtivé. Už se těším na další pokračování.