astra3 komentáře u knih
Tak to bylo super. Perfektní začátek nové série. Už se těším na poktačování. Doporučuji.
Velmi napínavé a děsivé. Každá válka je hrůzná a následky ještě horší.
Velmi zajímavý příběh. Nutí nás k zamyšlení. U autorky jsem zvyklá: "Co kniha, to originál".
Slušný standard. Hodně se řeší rodina a bývalý manžel. Moc nevěřím, že mezi první a ostatními vraždami nikoho nezabil. Závěr dost uspěchaný.
Tento díl byl asi nejpovedenější. Už se těším na další knihy od autora.
Pěkná romantika. Jsem vdaná 32 let a dost by mě zajímalo, jakou by nám Julie přiřadila barvu. Nejspíš černou a bílou. A Bram tvrdý úspěšný podnikatel, ale přitom citlivý. No je to jenom pohádka.
Trochu drsnější sever. A když se do toho přimíchá americká armáda s utajovaným programem. Rychle se to četlo. Mělo to spád.
Ráda čtu knihy z mrazivého severu. Tómas mi trochu lezl na mervy, ale jinak dobrá detektivka. Taková ze života.
Velmi milé překvapení. Tak mám o jednoho oblíbeného autora navíc. Doporučuji a těším se na další díl s jeho kamarádkou.
Hlavní hrdinka mi až do třetiny knihy příšerně lezla na nervy. Ale celkem milá romantika.
Jako úvod do nové série to není špatné. Hlavní postavou opět žena vyšetřovatelka s tragickými životními zkušenostmi. No uvidíme, co bude dál.
Velmi milé překvapení. Taková povedená pohodová romantika. Lepší než první díl.
Konečně známe příběh Asada. Rose se taky vzpamatovala. Číst to v době, kdy se tisíce migrantů snaží dostat do Řecka je trochu deprimující. Jinak suprové čtení.
Rodinu si nikdo nevybírá. Velmi pěkná série. Doporučuji a těším se na další příběh.
Tohle nám nemůžou dělat. Kniha dočtena, ale vyřešeno nebylo snad nic. Teď jsem napnutá a čekám další díl.
Autorku mám velmi ráda, ale tohle mi přišlo dost přitažený za vlasy.