astroweb komentáře u knih
Výjimečné dílo, nezklamalo moje očekávání, už dlouho se mi tak pěkně Vondruška nečetl. Skvělé a těším na další díly.
Výjimečná kniha od výjimečného autora. Skvěle a uvěřitelně vypsaná alternativní historie.
Velmi pěkné, zajímavé, historicky přitažlivé, čtenářsky vděčné. Co dodat ? Myslím, že už jsem psal, že tyhle historické romány se mi od autora líbí více než historické detektivky. Moc se těším na jeho Husitskou epopej.
Přečetl a dočetl sice s přestávkou, ale jednou za čas se to dá. Odpočinkové, nenáročné.
Tradiční, hodně dobré, i když jsem si už myslel, že znám vraha, naštěstí jsem se mýlil.
Viděl jsem dvě filmová zpracování, ale kniha je přesto super, moc jsem si užil. Navíc, konec je vlastně jiný, než ve filmu!
Přečetl druhou část - Konečně, má drahá. Skvělá odpočinková četba, napínavé, zajímavé.
Skvělé, moc se mi líbil tenhle příběh, připomínal mi psaním Folleta.
Skvělý Chase, skvělý příběh, už dlouho jsem nebyl u knihy tak napnutý a zároveň si tak neodpočinul.
Po několika docela dlouhých letech jsem se pustil do Součka, připomněl si své zájmy v období dospívání, rád se do těch let vrátil. Líbilo.
Nebylo to špatné, od téhož autora se mi líbilo např. více Hondo, ale jednou za čas...
Zase jiný Deaver, trochu více slov, než jindy. Konec napínavý jako vždy.
Autorovi se opět povedlo mě přesvědčit, že umí skvěle psát.
Skvěle napínavá zábava,jeden z nejlepších autorův románků.
Tenhle příběh se mi oproti zde uveřejněných komentářům líbil docela dost hodně.
Právě jsem dočetl, autorův majstrštyk, a to jsem od něj přečetl už docela dost knih. Skvělé!
Dočetl rychle, hezky se to četlo, škoda,že autorka už nic jiného podobného nenapíše.