Atara16 komentáře u knih
No tý jo, kniha mě v knihovně zaujala obálkou. Jsem ráda, že jsem po ní sáhla - miluju hraničářova učně ( ale tak po 12 díl) a tohle mi přijde jako krásná náhrada- navíc v jedné knize začátek i konec! Těším se na další a vím že tuto chci mít vlastní :-)
Překvapilo mě, že jsem v knize našla smýšlení nacistického důstojníka - jeho nepochopení proč je jiné země nepřijali s otevřenou náručí - jak moc zvrácené myšlení těchto lidí bylo.
Kniha určitě stojí za přečtení.
Kniha je pro mě zklamáním nic co by chytlo za srdce kromě obálky, je to škoda.
(SPOILER) Kniha mě zaujala obálkou, chvilku trvalo než jsem se začetla a myslím že obsahuje to jak se cítím po přečtení.
"Protože se ukazuje, že už nerozumím světu, který mě obklopuje. "
Druhá knížka od autorky co jsem četla mě se nezaujala taková nemasná , neslaná, dlouhá.
Moje první knížka od autora, už jsem zvědavá na další. Četla se mi pěkně, zápletka zajímavá a její rozuzlení taky. :-)
Detektivka pro mě napínavá od začátku až do konce s nečekaným rozuzlením.
Zajímavá knížka o posedlosti ženy zamilované do muže a až kam je schopná zajít.
Pěkná, čtivá detektivka. Sympatické postavy jsem zvědavá na další pokračování. :-)
Wau, čtivá knížka od začátku až do konce :-) Někde v půlce jsem začala tušit jak to asi bylo, ale nakonec až těsně před závěrem jsem na to přišla. Je to knížka na jedno odpoledne.
Líbila se mi hlavní hrdinka - musí být mazec jit "proti" všem a držet se tenounké nitě a nezbláznit se z toho. Doporučuji :-)
Na rozdíl od Vánočního prasátka tady nebyla ta omáčka, čtivá. Doporučuji nejen pro děti :-)
Já bych ocenila na začátku knihy aspoň zkratkově vysvětlení postav - ztrácela jsem se od začátku až do konce. Jinak knížku jsem přečetla jedním dechem a můžu říct že po sběrateli motýlů je tahle další co se mi líbila rozhodně víc než májové růže a letní děti.Akorát mi přišel konec takový zvláštní zničehonic skok o 3 roky později.... Doporučuji.
Kniha se četla dobře,zarazilo mě že prarodiče nechtěli děti hned k sobě, že je jim pod "odborným" dohledem líp - vytrhli je z místa, které považovali za svůj domov a zase " zavřeli" do místnosti, rozdělili - zvláštní.
Rozuzlení na konci mě překvapilo.
Knížka se četla dobře, skoro na jeden zátah, měla nečekané rozuzlení. Kdyby byo míň omáčky nic by se nestalo.
Na můj vkus hodně omáčky a akce až na konci ( zas na druhou stranu je to knížka pro děti a ty asi vnímají jinak než dospělí a třeba jim se to tolik táhnout nebude) Pravdou, ale je že mám teď víc problém něco " opustit- vyhodit ".